PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40142
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

granego przez Daniela Feuerriegela, dodajcie go. Kozak rola przy okazji, szkoda tylko że
zrobili z niego geja.

ocenił(a) serial na 8
siukuluku

Kontrybucja z Agronem czeka w kolejce.

ocenił(a) serial na 7
siukuluku

A tam szkoda, słodki jest jako gej :)

ocenił(a) serial na 7
raina_1240

taaa:d ogolnie jest być może słodki dla kobiecej czesci widowni:D

ocenił(a) serial na 7
Skrzatan

ale tak szczerze nie przeszkadzają wam facetom sceny lesbisjkie lub po prostu z udziałem dwóch kobiet, których całkiem sporo tam jest, a nam nie przeszkadza Agron całujący Nasira ;p :D

ocenił(a) serial na 5
raina_1240

ja nie jestem kryptogejem wiec nie przeszkadzaja mi homoseksualne sceny z udzialem mezczyzn

ocenił(a) serial na 10
siukuluku

Dokładnie. Musiałem go na IMDB szukać po FW nie aktualizuje listy aktorów ;X

ocenił(a) serial na 8
siukuluku

Trzeba dodać jeszcze aktorkę która gra Naevie

ocenił(a) serial na 7
Lukario

Mi kompletnie nie przeszkadzają sceny typowo gejowskie, takie jest życie i taka wola scenarzystów;)

siukuluku

Mam mały apel! Nie róbmy niepotrzenego bałaganu. Ktoś dodał dziasiaj do materiałów oczekujących drugi raz Daniela Feuerriegela, jako że taka kontrybucja już oczekuje na weryfikacje, dodał mu fikcyjny numer 5, aby kontybucja została przyjęta. Weryfikatorzy pewnie to wyłapią, ale apeluje nie twórzcie kolejnych, niepotrzenych stron dla aktorów, którzy już są na portalu. Weryfikacja tutaj idzie bardzo wolno, ale odrobinę cierpliwości, Agron będzie w obasadzie :)

ocenił(a) serial na 8
AureliaKotta

A sorki wielkie to ja chciałem go dodać bo myślałem że nikt go nie doda sorki jeżeli to był duży kłopot

Lukario

Spoko, ja mam tylko hopla na pukcie porządku i organizacji.

ocenił(a) serial na 8
AureliaKotta

a no spoko