granego przez Daniela Feuerriegela, dodajcie go. Kozak rola przy okazji, szkoda tylko że
zrobili z niego geja.
ale tak szczerze nie przeszkadzają wam facetom sceny lesbisjkie lub po prostu z udziałem dwóch kobiet, których całkiem sporo tam jest, a nam nie przeszkadza Agron całujący Nasira ;p :D
ja nie jestem kryptogejem wiec nie przeszkadzaja mi homoseksualne sceny z udzialem mezczyzn
Mi kompletnie nie przeszkadzają sceny typowo gejowskie, takie jest życie i taka wola scenarzystów;)
Mam mały apel! Nie róbmy niepotrzenego bałaganu. Ktoś dodał dziasiaj do materiałów oczekujących drugi raz Daniela Feuerriegela, jako że taka kontrybucja już oczekuje na weryfikacje, dodał mu fikcyjny numer 5, aby kontybucja została przyjęta. Weryfikatorzy pewnie to wyłapią, ale apeluje nie twórzcie kolejnych, niepotrzenych stron dla aktorów, którzy już są na portalu. Weryfikacja tutaj idzie bardzo wolno, ale odrobinę cierpliwości, Agron będzie w obasadzie :)
A sorki wielkie to ja chciałem go dodać bo myślałem że nikt go nie doda sorki jeżeli to był duży kłopot