o ile mi wiadomo nigdy nie znaleziono ciala Spartakusa, Scenarzysci moga wiec tak
pokierowac serialem, ze nasi bohaterowie przezyja i zaczna gdzies spokojne, normalne i
wolne życie. Zwyciezcy pisza historie , Rzymianie mogli dla stlumienia rebelii obwiescic
swiatu smierc wodza gladiatorow, a tak naprawde moze gdzies udalo mu sie
'wyemigrowac', nawet za ich wiedza. och, to tylko moje pobozne zyczenia rozwiniecia serialu
w takim kierunku a ponoc ma byc 8 sezonow...
tak to prawda , ale nie bedzie to w stylu Roba Taperta i Sama Raimiego !! zeby spartacus zalozyl dom i mial dzieci z Mirą. Wystarczy wspomniec o tym jak po 6 latach zakonczyli serial Xena. W ostatnim odcinku zginela z odrabaną głową. Wiec watpie zeby tutaj chcieli szczesliwego zakonczenia
pewnie masz racje, choc mi wcale nie chodzi o jakies super szczesliwe zakonczenie , raczej o jakas intryge w serialu , pomiedzy rebeliantami a Rzymianami, co by wilk byl syty i owca cala...byleby tylko nie wsadzili ich na jakas galere i nie przeniesli ich wszystkich na jakas tajemnicza i dziwna wyspe z dymkami , monst3r4mi i gosciami w czarnych koszulach ;-) . a w sumie...moze to by bylo i ciekawe...
serial na razie swietny. Gannicus best, trzymaja poziom. oby ta dalej.
Obejrzyj sobie film Xena , koniec legendy . Xena rusza do boju przeciwko kilkutysiecznej armi samuraji w japoni , większość zabija w walce , ale sama na koncu ginie , Gabriella zostaje sama
Z Kaśkiem_haz, już rozkminiłyśmy jak to się kończy. W Galii, "gdzie jedna maleńka wioska, wiciąż stawia opór najeźdźcy..."
po Twoim komentarzu przypomnial mi sie moj sobotni "kociolek panoramixa" ktory meczy mnie do dzisiaj :P
jak ktos nie wie co to jest to wpiszcie na yt :D
http://www.filmweb.pl/serial/Spartakus%3A+Zemsta-2012-624034/discussion/Sacramen tum-+odcinek+7%3A+opinie%2Ckomentarze%C2%A0,1870173?page=2
Tak w 2/3 strony
Miło, dowiedzieć się, że napisało się coś poruszającego. Niestety, na adresatce tamtego komentarza, nie robiło to chyba żadnego wrażenia.
Bardzo lubię postać Naevii, więc cały czas trzymam jej stronę.
Nie ma co się przejmować, dzisiejsza młodzież (przynajmniej część) jest wypaczona z uczuć tylko seks i zabawa.
Wracając do tematu, Neavia świetna, nowa aktorka śliczna i nieźle dała popalić Crixusowi (po tym pocałunku widać, że wraca jej pewność siebie)