PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40141
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Zauważyłem coś dziwnego; otóż w sezonie pierwszym Spartakus był wyśmiewany ze względu na wzrost; gdy przyszli rekruci to śmiali się że jak taki maluch może być mistrzem. Był niższy od Crixusa. W obecnym drugim sezonie gdy stoi naprzeciw niego okazuje się że Spartakus jest wyższy od Crixusa co może dla niektórych mało istotne jest jednak ogromnym błędem. Pomijając fakt że nie dorównuje aktorowi z sezonu 1 :( (ten jest trochę lalkowaty- moja żona mówi że metroGladiator:)

ocenił(a) serial na 8
ruski011

Wymiana aktorów grających Spartakusa i Naevię na pewno negatywnie odbije się na serialu. Ja dopiero oglądając czwarty odcinek zorientowałem się, że jest to kompletnie inna aktorka - twarz dziwnie wkurzająca, tak samo jak pana McIntyre :T

ocenił(a) serial na 8
Macors

No własnie też dopiero w czwartym odcinku zorientowałam się, że to zupełnie inna aktorka... DLACZEGO??? Lesley Brandt była o wiele ładniejsza... i tak już się człowiek do niej przyzwyczaił i do jej gry... W ogóle czasem mam wrażenie, że oglądam zupełnie inny serial. :<

ocenił(a) serial na 9
ruski011

Co ty bredzisz? To Crixus w pierwszym sezonie był czasami wyśmiewany z powodu niskiego wzrostu- zastanawiali się jak taki gladiator może być mistrzem Kapui.

ocenił(a) serial na 7
korndddd

Odbydwaj macie racje, z Spartakusa szydził Agron z Duro, a z Crixosa Barca

korndddd

po pierwsze to nie bredzę a po drugie to prawda że szydził Barca z Crixusa ale ze Spartakusa szydzono także bo był niższy od Crixusa, oglądni-komentuj

ocenił(a) serial na 10
ruski011

Barca wyśmiał, tylko raz wzrost Spartacusa w momencie gdy ten trafił do Batiatusa z czego śmiał się Crixusa. Crixus nie powiedział nic o wzroście Spartacusa, jeśli się mylę to podaj odcinek w którym to zrobił (a najlepiej w której minucie).

ocenił(a) serial na 10
Notorious Gomez

Dodatkowo, Barca wyśmiewał wszystkich którzy byli od niego niżsi.

Notorious Gomez

Czyli chyba tylko z Oenomausa się nie śmiał ;) A Gannicus był najniższy, a i tak tłukł ich wszystkich ;)

Notorious Gomez

Chwała mu że z Batiatusa się nie śmiał bo by marnie skończył :D

Mazurian

To mu nie pomogło ;)

ocenił(a) serial na 9
ruski011

To przecież Spartacus był wyższy od Kriksosa.

ruski011

obaj aktorzy mają po 180 wzrostu , McIntyre jest o jedyne 8 cm wyższy :)

skibson91

gdy w pierwszym odcinku stoją na przeciw siebie w tych kanałach jest to niestety bardzo widoczne, Spartakus patrzy się na niego z góry:) 8 cm. a taka różnica:)

ruski011

I tak największy był Theokoles :P

kocur21

nie da się ukryć ale marnie skończył:) trochę nie uczciwie

ruski011

8cm to troszke duzo :P