niestety,jestem jedną z tych osób które nie mogą znieść Liama na ekranie-drewno nad drewnami,zero charyzmy..i tu nie chodzi o porównania do Andy'ego który był idealny,ale po prostu o ocene prezencji na ekranie,ponad to chyba do kitu mu napisali rolę w tym sezonie.
znalazłam jakiegoś aktora na YouTube który się bardziej nadaje choćby z wyglądu i mimiki
http://www.youtube.com/watch?v=2itlIKWzPLo
Tak zmieniajmy aktora co sezon to będzie super rozwiązanie. Nie wiem co ludzie mają do Liama, moim zdaniem spoko poradził sobie z ta rolą, nie jest lepszy od ŚP. Andiego ale bardzo dobrze poradził sobie z ta rola.
W pierwszych 2 odcinkach może i nie byłem do niego przekonany ale im dalej tym bardziej się rozkręcał! Moim zdaniem poradził sobie znakomicie i naprawdę nie wiele brakuje mu do Andiego. Pozdrawiam Hejterów!
porusza sie jak pruchno prezy resztki klaty ktora wypina w strone slonca za kazdym razem gdy wali swoje malo przekonujace przemowienia i ma zawsze ta sama malpia morde.aaa i wkurza mnie jak probuje nosic rece szerzej niz hurtownik lodowek
Jak się może rozkręcić aktor w tak małych odstępach nagrywania scen? Niektóre np. 3 odcinek mógł być kręcony przed 2. To o czym piszesz to zwyczajne twoje przyzwyczajenie się do słabej gry, co chwalebnym wyczynem też nie jest i może dlatego próbujesz sam sobie wmówić, że nagle później grał dobrze.
Ech, powinnaś wysłać to producentowi serialu, na prawdę koleś jest podobny do Andiego, nawet głos jakby ten sam.
Ogólnie to już mnie zmęczyły te tematy, o tym jak ludziom nie podoba się Liam McIntyre. Dla mnie Liam jest w porządku.
Ale ten aktor z filmiku?! W tej czapeczce?! Aż się przeraziłam - niesamowite podobieństwo.
mnie tez przerazilo podobienstwo;)oczywiscie wiele mu brakuje do Andy'ego ktory byl wyjatkowo urodziwy i mial niezwykla charyzme sam z siebie,no ale ten aktor cos tam go przypomina..a noz by sie sprawdzil?zdaje sie ze i tak ma lepsze cialo niz Liam wiec mialby miej pracy nad wygladem;)
ja rozumiem,ze meczace juz jest narzekanie na Liama,ale ja naprawde razem z narzeczonym nie jestesmy w stanie go przelknac:/i jak mowilam-nie ze wzgledu na porownanie do Andy'ego ale generalnie,ma malpia twarz,beznadziejnie gra,jest sztywny.sztuczny no i jego cialo zostawia wiele do zyczenia-cienko jak na gladiatora a w dodatku przywodce.Zycze mu wszystkiego najlepszego,ale do mnie nie przemowil,z bolem go ogladalam:(
pozdrawiam!
Przede wszystkim ten koleś nowy grający spartakusa wygląda jak ciota:) Zero klaty,mięśnia jakiegokolwiek. Jasne ,że nie powinien być koksem jakimś ale będąc wcześniej wojownikiem a później gladiatorem to raczej zbudowałby muskulaturę niezłą.Poprzedni był dużo dużo lepszy szkoda ,że umarł:(
Ech dajcie żyć z tym błogosławieństwem Andy'ego. Co miał zrobić? Powiedzieć: nie, znajdźcie kogoś innego?
Osobiście Liam mi aż tak bardzo nie przeszkadza, chociaż przyłapuje się na tym, że oglądając zastanawiam się jakby wypadł Andy w danej scenie. :P
BTW, aktor z filmiku: nadałby się! Naprawdę bardzo przypomina Andy'ego. No, ale jak to się mówi "już po ptokach", więc pozostaje zaakceptować nowego aktora.
Finito.