PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40129
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

niestety,jestem jedną z tych osób które nie mogą znieść Liama na ekranie-drewno nad drewnami,zero charyzmy..i tu nie chodzi o porównania do Andy'ego który był idealny,ale po prostu o ocene prezencji na ekranie,ponad to chyba do kitu mu napisali rolę w tym sezonie.
znalazłam jakiegoś aktora na YouTube który się bardziej nadaje choćby z wyglądu i mimiki

http://www.youtube.com/watch?v=2itlIKWzPLo

ocenił(a) serial na 10
AniaBlanka1

Tak zmieniajmy aktora co sezon to będzie super rozwiązanie. Nie wiem co ludzie mają do Liama, moim zdaniem spoko poradził sobie z ta rolą, nie jest lepszy od ŚP. Andiego ale bardzo dobrze poradził sobie z ta rola.
W pierwszych 2 odcinkach może i nie byłem do niego przekonany ale im dalej tym bardziej się rozkręcał! Moim zdaniem poradził sobie znakomicie i naprawdę nie wiele brakuje mu do Andiego. Pozdrawiam Hejterów!

ocenił(a) serial na 6
haribo1232

porusza sie jak pruchno prezy resztki klaty ktora wypina w strone slonca za kazdym razem gdy wali swoje malo przekonujace przemowienia i ma zawsze ta sama malpia morde.aaa i wkurza mnie jak probuje nosic rece szerzej niz hurtownik lodowek

ocenił(a) serial na 8
haribo1232

Jak się może rozkręcić aktor w tak małych odstępach nagrywania scen? Niektóre np. 3 odcinek mógł być kręcony przed 2. To o czym piszesz to zwyczajne twoje przyzwyczajenie się do słabej gry, co chwalebnym wyczynem też nie jest i może dlatego próbujesz sam sobie wmówić, że nagle później grał dobrze.

ocenił(a) serial na 7
AniaBlanka1

Ech, powinnaś wysłać to producentowi serialu, na prawdę koleś jest podobny do Andiego, nawet głos jakby ten sam.

AniaBlanka1

Ogólnie to już mnie zmęczyły te tematy, o tym jak ludziom nie podoba się Liam McIntyre. Dla mnie Liam jest w porządku.

Ale ten aktor z filmiku?! W tej czapeczce?! Aż się przeraziłam - niesamowite podobieństwo.

AureliaKotta

mnie tez przerazilo podobienstwo;)oczywiscie wiele mu brakuje do Andy'ego ktory byl wyjatkowo urodziwy i mial niezwykla charyzme sam z siebie,no ale ten aktor cos tam go przypomina..a noz by sie sprawdzil?zdaje sie ze i tak ma lepsze cialo niz Liam wiec mialby miej pracy nad wygladem;)
ja rozumiem,ze meczace juz jest narzekanie na Liama,ale ja naprawde razem z narzeczonym nie jestesmy w stanie go przelknac:/i jak mowilam-nie ze wzgledu na porownanie do Andy'ego ale generalnie,ma malpia twarz,beznadziejnie gra,jest sztywny.sztuczny no i jego cialo zostawia wiele do zyczenia-cienko jak na gladiatora a w dodatku przywodce.Zycze mu wszystkiego najlepszego,ale do mnie nie przemowil,z bolem go ogladalam:(
pozdrawiam!

AniaBlanka1

Przede wszystkim ten koleś nowy grający spartakusa wygląda jak ciota:) Zero klaty,mięśnia jakiegokolwiek. Jasne ,że nie powinien być koksem jakimś ale będąc wcześniej wojownikiem a później gladiatorem to raczej zbudowałby muskulaturę niezłą.Poprzedni był dużo dużo lepszy szkoda ,że umarł:(

ghostrecon

*ziew*

ocenił(a) serial na 9
AniaBlanka1

Andy osobiście zaakceptował wybór Liama.
Proste?

ocenił(a) serial na 6
Bartes123_2

Ech dajcie żyć z tym błogosławieństwem Andy'ego. Co miał zrobić? Powiedzieć: nie, znajdźcie kogoś innego?
Osobiście Liam mi aż tak bardzo nie przeszkadza, chociaż przyłapuje się na tym, że oglądając zastanawiam się jakby wypadł Andy w danej scenie. :P
BTW, aktor z filmiku: nadałby się! Naprawdę bardzo przypomina Andy'ego. No, ale jak to się mówi "już po ptokach", więc pozostaje zaakceptować nowego aktora.
Finito.