PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109599}

Spawn

1997 - 1999
8,0 1,4 tys. ocen
8,0 10 1 1365
8,0 2 krytyków
Spawn
powrót do forum serialu Spawn

Prośba i pytanie

ocenił(a) serial na 9

Czy 18 odcinek to koniec serii?? Mam co najmniej niedosyt jeżeli chodzi o wydarzenia... Czy "przepowiednia" to koniec?? przecież nic się nie wyjaśniło... ani sprawa z dzieckiem , ani z czymkolwiek... wtf? proszę o pomoc! :D

mimo wszystko daję 9/10

ocenił(a) serial na 9
Nocarz

Wygląda na to, że to jednak koniec;) Na pewno były jakieś plany na zrobienie kolejnych sezonów ale jak widac dotąd nic nie ruszyło (tak jak z "Spawn the animation").

ocenił(a) serial na 9
Lupus_6

załamałem się normalnie... jak można było tak urwać...

ocenił(a) serial na 9
Lupus_6

Może ciąg dalszy pojawi się w Spawn the animation, z tego co widziałem to aktorzy podkładający glos będa ci sami co w Spawn Animated Series, tylko kiedy w końcu to ujrzy światło dzienne? Niby 2008 ale na oficjalnej stronie Spawna o tym cicho...

ocenił(a) serial na 8
Lupus_6

A ja mam trochę inne pytanie. Noszę się z zamiarem zakupu tego pakietu jednak ciekawi mnie na którym numerze Spawna (z tych wydanych w Polsce) urywa się fabuła serialu. Tak mniej więcej.

ocenił(a) serial na 9
HuntMocy

Serial kończy się na tym że Wanda dowiaduje sie że jest w ciąży, a Al postanawia "odzyskac swoje człowieczeństwo" z kolei komiks (w polsce) zostaje zakończony w momencie gdy jakiś tam bezdomny i jego kumple strzelają Alowi w głowę;)

szkoda że już nie wydają u nas spawna..

ocenił(a) serial na 9
Lupus_6

z kolei w komiksie Wanda dowiaduje sie że jest w ciąży gdzieś w 80-90 numerze z tego co pamiątam (u nas już tego nie zobaczylismy oczywiście;)

ocenił(a) serial na 8
Lupus_6

Wielkie dzięki za odpowiedź ;)
Czyli jednak sporo zmieścili w tych 18 odcinkach. I też żałuję że nie wydają dalej Spawna. Najpierw upadło TM Semic teraz znowu Mandragora dała sobie spokój. Szkoda wielka szkoda. Mam nadzieję że kiedyś jakieś wydawnictwo postanowi wydać całą serię pod swoim szyldem.