Te anime jest cuudne ;* Wszyscy z S.A są boscy. Uwielbiam relacje Kei-Hikari, chociaż Hikari jest taka tępa,i nie widzi co tak naprawde Takishima to niej czuje, ale i tak jest świetna, a głos Megumi heh piękny uwielbiam wszystkie postacie z tego anime :)
a oglądałaś wszystkie części z polskimi napisami? czy z angielskimi? bo ja doszłam do 22 odcinka i nie umiem znaleźć dalszych, bo tylko po japońsku już są ;(
raczej nie będzie. Bo w sumie co mieli by pokazać ?
Anime mi się bardzo podobało, chociaż mogłaby szybciej zrozumieć swoje uczucia.. albo on mógł jej już dawno powiedzieć, bo w sumie od dzieciństwa ją kochał.
Hehe, no tak, wina leżała po obu stronach. Kei nic nie powiedział, a Hikari była za tępa, by coś zauważyć xD Ale anime świetne, naprawdę ^^
taaak anime cudne :) szkoda że się tak jakoś dziwnie skończyło i nie będzie dalszych serii... :/ ale Hikari i Kei są super :)
No i tak kolejnym obejrzanym anime stało się S.A, no cóż całkiem fajne było, lecz troszkę mi przeszkadzało to iż postacie być może z twarzy całkiem dobrze wyglądały, ale patrząc na budowę ciała... Ehm... Po za tym to anime dostarczyło sporej dawki humoru, szczególnie teksty i zachowanie Kei'a. Moja ocena oczywiście 9/10. Pozdrawiam!