Czy ktoś z producentów. Reżyser, scenarzysta ogólnie ktokolwiek z ekipy filmowej ma pojęcie o wojsku?
Już tak na logikę jeśli jest ciągły ostrzał karabinów maszynowych, to przecież skoro jest nas dużo, to lecimy na nich ( w tym czasie nie ma za dużo odwetu, bo przecież biegniemy xD ) I jak bydło w kupie, żeby przypadkiem było łatwiej trafić. xD
Przeciez nie można biec chociażby w wielkich odstępach zygzakiem lub za jadacym pojazdem bojowym, bo co tam zginąć jak kaczka xD.
To było żenujące i rzucało się w oczy okropnie.
Myślałem, że tylko moje oczy krwawiły podczas 8 odcinka. Najsłabszy odcinek jak dotąd i trend spadku utrzymany. Scena rozwałki na łące za studiem tak idiotyczna, że co to robi w tak dobrym skądinąd serialu? Logice dajmy spokój, bo bywają mocniejsze bzdury, ale technicznie, strzelanie do "martwych pojazdów, które rzekomo jadą..ale jednak stoją haha, to chyba ostatni raz widziałem w Demonach Wojny z Bogusiem Lindą. Prawdziwą wisienką na torcie było natarcie Abrams'a gdzie mechanik zwolnił na tyle by nasz kochany Sheridan wygramolił się nań i odwalił Jona Rambo. Helikopter na linie.. Powielane ujęcia tych samych BMP już wcześniej zniszczonych, to błędy montażu. W takiej "Drużynie A" by nie raziły ale tu... Mamy ogromne oczekiwania i jeszcze większe apetyty.
Nie wiem jak można dopuścić do takich baboli będąc profesjonalistą, mi było by wstyd xd
Bez kitu myślałem że tylko sam jestem w tym rozczarowaniu ostatniego odcinka, totalny kupsztol. byłem tylko w zasadniczej służbie wojskowej żadnym tam komandosem, ale co tam się odpierdalało w tym odcinku to nawet ja wiem że to wszystko niemożliwe!
I jak zwykle w tego typu przypadkach już prawie mają zginąć ale jakimś cudem w ostatniej chwili ratują ich dzielni amerykańscy piloci. I po raz kolejny pokazują wszystkim jacy to oni są najlepsi. Nikt im kuźwa nie dorówna. A już napewno nie Irańskie wojsko które zapewne szkoli ludzi na grach wideo po tym co pokazali na polu bitwy. Ehh..ręce opadają...