Special Ops: Lioness: Sezon 2 Special Ops: Lioness sezon 2, odcinek 8

Special Ops: Lioness | Kompas wskazuje drogę do domu

The Compass Points Home 51m
7,5 215  ocen
7,5 10 1 215
Special Ops: Lioness
powrót do forum s2e8

Przepraszam, ledwie co serial doczekał się jakiejś konkretnej strzelaniny, cośtam się działo, (oczywiście WSZYSCY przeżyli) a to już koniec sezonu? Nie rozumiem. Nie rozumiem. Nie rozumiem.
W odcinku gdzie odbijali Panią Senator zginął jeden członek zespołu, przy skoku samochodem do rzeki, ale przy bitwie na otwartym polu przeciwko całemu zastępowi wroga magicznie cała ekipia przetrwała bez szwanku, z draśnięciami, z obiciami, kulawi, ale żywi. Coś niebywałego. Już zapomniałem o co chodziło i po co Oni tam pojechali. Bardzo kiepskie rozwinięcie i zakończenie. Serio, czekałem następnego odcinka a tu już koniec sezonu.

ocenił(a) serial na 10
llawrysz_2

Coś w tym jest, kogoś mogli poświęcić z QRFu żeby było bardziej realistycznie. Tak jak w pierwszym sezonie zrobili fajne domknięcie historii, to tu zabrakło odcinka, dwóch żeby to jakoś zakończyć. Po co w sumie im ta Josie była potrzebna skoro praktycznie wszystko bez niej zrobili. Może w 3 sezonie będzie więcej strzelanin. Ja bym w zespole widziała Cruz, żeby pokazać jej możliwości o jakich przez 2 sezony słyszymy, a których w końcowej strzelaninie nie widzimy praktycznie w ogóle. A co z Josie ? Znalazłoby się dla niej miejsce? W jednym odcinku było powiedziane że raczej nie wróci do tego co robiła.