PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 50389
7,4 16 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo

Oliver

ocenił(a) serial na 10

W 3 sezonie dołączy do stałej obsady! Cieszycie się?
Szczerze mówiąc ja bardzo. Obawiałam się, że z uwagi na fakt, iż jest drugoplanową postacią to jego wątek skończy się śmiercią (co wydawało mi się bardzo prawdopodobne) lub zerwaniem z Connorem. A tu proszę, miła niespodzianka! Oli dostał awans.

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

Oczywiście, że tak:D To jedyna dobra postać w tym serialu, trzeba go chronić za wszelką cenę:D

ocenił(a) serial na 10

oo super, że ktoś podziela moje zdanie :D
Cieszę, że został doceniony i przechodzi do stałej obsady, taka ulga, gdyż już nie muszę się martwić, że w X odcinku zginie XD

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

A mi nawet przez myśl nie przeszło, że mogą go zabić. Co jest dziwne,biorąc pod uwagę że w każdym odcinku jest z 6 trupów xD Ale Oli jest jedynym promykiem w serialu, więc nie posądzałam scenarzystów o AŻ takie okrucieństwo :D

ocenił(a) serial na 10

o trafnie powiedziane :D Oliver to takie słoneczko, które rozświetla każdą scenę w którym się pojawi:D
Aktor, który grał Olivera (Conrad) napisał nawet na, że "Tweet me some questions and I'll answer as many as possible after I die", a Jack w odpowiedzi na to "czego możemy się spodziewać u Colivera?" odpisał "pogrzeb" hahah XD
więc jesteś chyba jedną z nielicznych osób, które nie podejrzewały śmierci Olivera, ale w sumie to dobrze:D

ocenił(a) serial na 10
__Cleo Sertortii13

"pogrzebu"*

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

Porzuciłam czytanie spoilerów i tweetów na dobre,bo przez nie się tylko denerwowałam:P A jak tam wrażenia po finale?

ocenił(a) serial na 10

Wiesz co, ostatnio z powodu nauki nie miałam czasu obejrzeć, ale jak zwykle natknęłam się na spojlery :D więc akurat stwierdzam, że zabójca jest zaskakujący, chociaż od początku mieliśmy tylko dwie opcje do wyboru, albo brat albo siostra :D mimo wszystko twórcy zręcznie odwrócili uwagę od Caleba, więc za to brawa, że jednak przy małej ilości wyboru zaskoczyli widza.
Dowiedziałam się jeszcze, że Oliver "coś złego zrobił", nie wiem jednak co i tak mnie to ciekawi, że aż chyba w weekend sobie puszczę i się dowiem dokładnie o co chodzi :-)

ocenił(a) serial na 10
__Cleo Sertortii13

Meh, bez różnicy. Nijaki jest.

ocenił(a) serial na 10
__Cleo Sertortii13

Ja się cieszę, bardzo lubię Olivera :). Zasmuciłoby mnie, gdyby zniknął. Mam nadzieję, że to potwierdzona informacja ;).

ocenił(a) serial na 10
1pysia1

Tak to potwierdzona informacja! :)

ocenił(a) serial na 10
__Cleo Sertortii13

Super! Jestem mega szczęśliwa hehe ;).

__Cleo Sertortii13

Chyba najbardziej irytująca postać....

ocenił(a) serial na 7
Increibla

Pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą. Co jest w nim aż tak irytującego?

__Cleo Sertortii13

Ciekawe jaka będzie jego rola w nowym sezonie, bo Connor raczej nie pozwoli mu dołączyć do Keating 5.

ocenił(a) serial na 10
stasza2233

Też jestem ciekawa. W ogóle stawiam, że rozstaną się po tym jak Connor dowie się co zrobił, albo będą mieli kryzys, a Annalise weźmie go do swojej grupy i wtedy Con nie będzie miał nic do gadania.