PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503501}

Sprawiedliwi

2009 - 2010
7,2 3,2 tys. ocen
7,2 10 1 3238
Sprawiedliwi
powrót do forum serialu Sprawiedliwi

CYTAT:"Szykuje się również uczta dla miłośników wojennej tematyki. "Ten ratuje cały świat" to serial, który będzie rozgrywał się w czasie okupacji. Główni bohaterowie niosą pomoc Żydom, za co może spotkać ich najwyższy wymiar kary, czyli śmierć.

W rolach głównych zobaczymy m.in. Annę Dereszowską, Martę Chodorkowską oraz Pawła Małaszyńskiego."

Może być ciekawe, ale czemu znowu ładują tego Małaszyńskiego.

ocenił(a) serial na 7
_Kefas_

Hm no kogoś muszą, nie rozumie czemu akurat Małaszyńskiego cisną do filmów tego typu ale widać mają jakiś powód(wiem to banalne co napisałem...).

_Kefas_

Ja tam lubię Małaszyńskiego dają go do filmów i seriali bo jest lubiany.

użytkownik usunięty
S_jak_Ser

"bo jest lubiany."

No właśnie tylko dlatego....

Nie tylko nie mal wszędzie na internecie piszą że jest utalentowany i dobrze gra, też tak uważam przecież np. w Magdzie M. grał super.

użytkownik usunięty
S_jak_Ser

Ale już np. w Tajemnicy twierdzy szyfrów (także tematyka wojenna) był beznadziejny, drewno totalne...

Ale znowu w Białej sukience, Katyniu czy trylogii Oficera zagrał świetnie.

ocenił(a) serial na 7
S_jak_Ser

No w "Katyniu" bez przesady nie był zły ale też niczym się nie wyróżnił.
Z resztą twojej wypowiedzi się zgadzam.
A bardziej ogólnie jestem strasznie ciekaw co Tomczyk tym razem napisał mam dużą nadzieje że serial będzie lepszy niż cukierkowy ''Czas Honoru''.

użytkownik usunięty
S_jak_Ser

Co do Katynia się zgodze. Oficera nie widziałam, widziałam go jedynie w Tajemnicy..., Magdzie M., ww Katyniu, Świadku koronnym - i mogę stwierdzić, że po za Katyniem nie ma się czym pochwalić...