PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503501}

Sprawiedliwi

2009 - 2010
7,2 3,2 tys. ocen
7,2 10 1 3238
Sprawiedliwi
powrót do forum serialu Sprawiedliwi

Generalnie film mi sie bardzo podoba ale dla mnie jest kilka niescisłosci i watpliwosci zwlaszcza odcinek 6.... Basia odwiedza Jakubka w Izraelu... dziwne ze Jakubek wyglada jak jej rówiesnik, a juz napewno znacznie starzej gdzies o minimum 10 lat jak nie wiecej od jej syna. W wydarzeniach z lat wojennych Jakubek to mały chlopczyk od skrzypiec, a Barbara dorosła kobieta lada moment ma rodzic syna ktory w czasach terazniejszych wyglada raczej jak syn Jakubka wiec o co come on w tym filmie?......

ocenił(a) serial na 7
magda_ankiety

Ja choć nie widziałem jeszcze szóstego odcinka to przeczytałem wczoraj sobie opis w telegazecie i bardzo żałuję osoba która to pisała zdradziła stanowczo ZA DUŻO z tego odcinka(niby to było do przewidzenia ale...).

WOLVERINE55

Jakubek był jakieś 15 lat młodszy od Basi a wygląda na 30 lat starszego. Może to efekt jego choroby.
Dziwne to było spotkanie,jak starych wrogów a nie przyjaciół i dopiero po tylu latach otrzymują ten medal ?

Faktycznie, w opisie odcinka zdradzili całą fabułę :/

ocenił(a) serial na 7
Jordan66

I zrobili błąd bo ci niemcy którzy się pojawili to chyba byli zwykli żandarmi którzy chcieli ich okraść a nie esesmani choć nie jestem takim ekspertem od mundurów więc jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi...