PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503501}

Sprawiedliwi

2009 - 2010
7,2 3,2 tys. ocen
7,2 10 1 3241
Sprawiedliwi
powrót do forum serialu Sprawiedliwi

Podobala mi się zwłaszcza scena likwidacji Pilcha bardzo sprytnie zrobiona. W scenie zakopywania zwłok zdziwiło mnie że było tak jasno chociaż gdyby było ciemniej to pewnie nie dali by rady wykopać dołu... Pewnie sporo ludzi przyczepi się do sceny jak Basia ucieka i żandarm jej nie trafia niemniej ten karabin który miał nie był zapewne za wygodny i był pijany(wiem kiepskie tłumaczenie...). Scena śmierci Stefana taka sobie(choć zachował się naprawdę jak prawdziwy mężczyzna. No i w najlepszym momencie przerwali

WOLVERINE55

Odcinek ciekawy.
Likwidacja Pilnika - akcja sprytna ale szkoda że takich akcji nie pokażą więcej z udziałem Stefana.
Scena w dworku, ech. Stracić życie w taki sposób, a wystarczyło zostać w Warszawie ;)

ocenił(a) serial na 7
Jordan66

No piękna śmierć z śmierć trzeba przyznać umrzeć by uratować kogoś kogo się kocha, prawie jak w moim ulubionym serialu pana Tomczyka. Jestem bardzo ciekaw tego jak to się skończy zwłaszcza tego kto uratował Basie no i czego nie opowiedziała jeszcze... A pomyśleć że to wszystko przez jakieś stare babsztyle które coś gadały na targu... Moim zdaniem należy rozważyć wpróbężenie tego serialu jako pomocy do nauki historii jak myślicie?.

WOLVERINE55

Można pokazywać młodzieży :)