Rok 2024 Sprostowanie Rok 2024, odcinek 7
odcinek Sprostowanie (2024)

Sprostowanie | VII

56m
7,3 176  ocen
7,3 10 1 176
Sprostowanie
powrót do forum 7 odcinka

Sasha była razem z nimi w pokoju podczas orgii, coś poszło nie tak może młody Nicholas Ravenscroft wszedł do pokoju a Jonathan kontynuował. Zerwała z Jonathanem może też była na plaży, pojechała do Anglii opowiedziała wszystko mamie lub pani Nancy ta  opisała to w książce lecz wybieliła swojego syna. Catherine Ravenscroft w akcie zemsty nie poinformowała o topiącym się lub może go zupełnie nie widziała a reszta to historia. Czekam na teorię :)

PIXA_GOD

ta Sasza wyjechala wczesniej, ale na pewno synalek nie byl misiem

PIXA_GOD

no i już wiadomotakiego sprostowania się nie spodziewałam 8-o

ocenił(a) serial na 8
Katarzyna_Ostrowicka

A ja dokładnie się tego spodziewałem, wszystko do siebie pasowało, zwlaszcza dlaczego życzyła mu śmierci,

Katarzyna_Ostrowicka

strasznie schematyczne to zakończenie psuje wizje całego serialu, Jonathan ją zgwałcił, oni się rozwiedli i żyli długo i szczęśliwe kurtyna ....

ocenił(a) serial na 9
PIXA_GOD

Schematyczne byłoby gdyby się nie rozwiedli i dalej tworzyli szczęśliwą rodzinke, nie mówiąc że wspomniane było, że jej przyszłość zawodowa jest nie pewna…a ucieczka Saszy po awanturze , która nie pojawiła się na jego pogrzebie (bo prawdopodobnie też jej zrobił krzywdę) tylko potwierdza, że chłopak aniołem nie był…