PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=753750}

Stacja Berlin

Berlin Station
2016 - 2019
7,4 2,2 tys. ocen
7,4 10 1 2169
Stacja Berlin
powrót do forum serialu Stacja Berlin

Zakończenie

ocenił(a) serial na 8

Cóż, zakończenie zwiastujące 4 sezon, który nie nastąpił. Otwarte zakończenie, którego nienawidzę. Jak wiemy 4 sezon nie nastąpił , zatem otwarte zakończenie 3 sezony musi nas zadowolić. Po pierwsze: Daniel zachował się jak uczniak, a nie jak agent. 2 sezony udowadniali nam, że Daniel jest doskonałym agentem, a na koniec zachował się jak egzaltowana nastolatka. Sorry, ale na wet jak dla mnie, czyli kobiety z zerową wiedzą na temat sztuki agenturalnej wiem, że powinien udać niewiedzę i wykorzystać to co wie, później, gdy będzie bezpieczny. A on jak smarkacz bez doświadczenia wysypał się ze wszystkiego, prawie z płaczem oskarżył go. Aż prosił się o kulkę. Mega mu kibicowałam, ale to minus 100 do inteligencji mnie zaskoczyło. Źle to rozegrali. Pozostałe wątki zakończone ok "Nurek" wygrywa i zostaje pozornie ukryty. Choć z realnym zagrożeniem na karku. I jest tego zagrożenia świadom. ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ....................................... ......... Zaskoczyła mnie aktualnosc tego serilu. Nagrany w 1018 roku. 7 lat po jego realizacji scenariusz okazał się bardziej niż aktualny. Czy teraz, gdy Trump podarował Europę Wschodnią Rosji i Putinoi, któremu z niezrozumiałych powodów liże 4 litery, możemy się spodziewać, że punkt 5 NATO tez tak zadziała? Że gdy Putin zaatakuje Polskę to też się zbiorą i uznają, że jednak nie? Boże. czy przyszło mi żyć w czasie przedwojennym? Błagam niech stanie się cud. Niech nagle Trump umrze. Niech jego samolot wybuchnie. Razem z jego vice i Muskiem. Boże błagam o Cud. O zamach, wypadek. O cokolwiek.

ocenił(a) serial na 8
Barbarra_Ra

Frost tylko dlatego wygrał, że Daniel emocjonalnie go zaatakował. I to w kryjówce, z której Frost miał go zabrać. Każdy rasowy agent udałby, że o niczym nie wie i zaczekał na sytuację, gdy może zaatakować. A ten rasowy agent, o czym nas przekonywano przez 2 sezony, zachował się jak egzaltowana panienka. skąd nagle taki odpływ IQ u rasowego agenta? Sorry , ale źle to rozegrali.

ocenił(a) serial na 8
Barbarra_Ra

Mam wrażenie, że to zakończenie wątku zostało napisane na kolanie, bo aktor nie chciał przedłużyć kontraktu. Pomimo tego serial pierwsza klasa.