PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=757950}
6,9 12 tys. ocen
6,9 10 1 11583
7,5 2 krytyków
Star Trek: Discovery
powrót do forum serialu Star Trek: Discovery

Super!

użytkownik usunięty

Oby serial wrócił do korzeni prawdziwych telewizyjnych treków. Mam nadzieje że będzie obsadzony w oryginalnym uniwersum a nie tym marnym gniocie od Abramsa.

ocenił(a) serial na 8
remi1982

nie do końca tak jest bo wszystkie opłaty z tytułu dostępu do materiału czy cześć ceny płyty lub biletu zawiera część opłaty dystrybucyjnej z której są częściowo finansują wypłaty wszystkich osób biorących udział w produkcji i dystrybucji filmu czy serialu

dlatego nie używam pirackich stron

brylok1981

Netflix to w pełni legalny portal więc możesz spokojnie założyć tam konto. A i opłata niewielka ok 35 zł.

ocenił(a) serial na 8
Gav_ryil

Lubię SF fantasy i filmy oparte o komiksy oraz te z gatunku religijnych wiec kiedyś rozważę na razie brak kasy na dodatkowe abonamenty

ocenił(a) serial na 6
brylok1981

Najpierw pewnie wypuszczą serial na BluRay , w tv pojawi się za jakieś 5 albo 10 lat...

ocenił(a) serial na 8
brylok1981

Serial w PL można obejrzeć tylko na Netflixie lub pirackich serwisach, ale z ręką na sercu mogę polecić Ci Netflix. Jest tam wiele ciekawych seriali: wszystkie Star Treki, łącznie z nowymi filmami, The Expanse, Stranger Things, Wikingowie, Last Kingdom, Gotham.
Za każdym razem gdy myślę, że widziałam już wszystko, odkrywam coś nowego. A abonament posiadam od roku. Oferta jest często aktualizowana. Warto też pomyśleć o dobrym programie vpn, który umożliwia dostęp do ogólnoświatowej biblioteki Netflixa. Od roku praktycznie już nie oglądam telewizji i zamierzam zrezygnować z kablówki :)

ocenił(a) serial na 8
Monsterfrau

na razie brak wolnych środków by decydować się na dodatkowe abonamenty

ocenił(a) serial na 7

Nie bardzo rozumiem jakieś pretensje, czy roszczenia autora pierwszego wpisu, mnie nikt nie zmusi abym dokończył oryginalną serię serialu Star Trek, którą zarzuciłem oglądając tylko pierwszy sezon. Uwielbiane "Pokolenia" to seria bardzo nierówna, a pierwszy oficer William T. Riker grany przez Jonathana Frakes to prawdziwe drewno aktorskie, znak szczególny ... nie potrafi utrzymać głowy w pionie, nic więcej nie jestem wstanie o nim napisać ... głosuję oglądając coś, lub nie, płacąc rachunek za Netflixa, czy bilet do kina, ewentualnie kupując film na płycie, Aldaron87 , nie zmuszaj się, zostań zamknięty w swoim świecie oglądając ciągle powtórki ... nie masz obowiązku

użytkownik usunięty
wojtek37k

uniwersum abramsa zostało zakończone bo kinówek nie będzie co sami aktorzy w wywiadach potwierdzali ;-)