PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=757950}
6,9 12 tys. ocen
6,9 10 1 11601
7,2 4 krytyków
Star Trek: Discovery
powrót do forum serialu Star Trek: Discovery

premiera

ocenił(a) serial na 7

do twórców tej strony: może jednak usunęlibyście datę premiery bo nadal jest nieznana

jaceeook

Jeden dureń bezmyślnie dodał szitową kontrybucję, drugi ją zaakceptował.

ocenił(a) serial na 7
xorandor

powinni więc po sobie posprzątać we wszystkich znaczeniach :-)

ocenił(a) serial na 7
xorandor

Zgadzam się często podobne wpadki są tutaj zawsze ciekawiło mnie i ciekawi na jakich warunkach są rekrutowani modernizatorzy bo 50% z nich się nie nadaje do tego ile razy dodałem np, film to miałem odpowiedź ze np. odrzucili bo niema wiarygodnego źródła a takowe według nich to jest ino chyba jedno czyli IMDb inne się nie liczą a jeśli filmu tam nie ma jeszcze w bazie to już nie ważne.
Oni chyba po prostu akceptują kontrybucje tak solidarni jeden modernizator drugiemu.

ocenił(a) serial na 10
jaceeook

Już jest oficjalny zwiastun ! https://www.facebook.com/TheOrville/videos/134880717058405/

ocenił(a) serial na 7
atos8

cóż .... to naprawdę jest to???

ocenił(a) serial na 7
jaceeook

Nie. To jakiś "lipny" filmik. Oficjalny trailer jest na stroniedodany. A na YT tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=fPB6RhQDU_w

ocenił(a) serial na 7
amisttad

sensks ale na yt zablokowany :-)

ocenił(a) serial na 7
jaceeook

Heh. Prawa autorskie... :( a dopiero co rano oglądałem go.

ocenił(a) serial na 7
amisttad

nie szkodzi ..znajdę go ...:-)

ocenił(a) serial na 7
jaceeook

Nie musisz szukać. Jest w wersji z napisami dodany na filmwebie.

ocenił(a) serial na 8
amisttad

Oraz na sronie i w aplikacji netflix

użytkownik usunięty
jaceeook

Według ostatnich informacji, premiera ma się odbyć 25 września (!) Mam nadzieję, że jak na Netflix przystało, dostaniemy od razu cały pierwszy sezon (!!!)

ocenił(a) serial na 7

ST to jednak smaczniejszy kąsek , tak mi się wydaje. Chyba jednak będą go udzielać periodycznie :-)

jest na Netflixie, bo zdobył prawa do miedzynarodowej dystrybucji, ale to produkcja produkowana razem z CBS, więc odcinki będą w tygodniowych odstępach i dzień po amerykańskiej premierze. Z tego co piszą premiera ma składać się z dwóch epizodów, więc to tyle z binge watchingu.

użytkownik usunięty
konstar18

Ech...mam przynajmniej nadzieję, że sezon będzie miał 24 odcinki.

Pierwszy sezon ma się składać z 15 odcinków. Pierwszych osiem zostanie wyemitowanych między 24 września, a 15 listopada. Emisja pozostałych siedmiu ruszy w styczniu 2018 r.

ocenił(a) serial na 7
jaceeook

Powiem tak pierwsze dwa odcinki pierd.....cie.
Znaczy, zapowiada się całkiem srogo.
Już dawno nie widziałem tak dobrego pilota napawam się nadzieją żę serial dorówna BSG
Ocena 8/10 jak dotrzyma poziom do końca perłka