PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31454}

Star Trek

1966 - 1969
7,5 9,0 tys. ocen
7,5 10 1 9038
7,8 5 krytyków
Star Trek
powrót do forum serialu Star Trek

Świetne

ocenił(a) serial na 9

Świetny serial. Nie jestem jakimś tam fanem Star Treka, choć chciałbym zostać. Z filmów widziałem tylko ten najnowszy i to mnie skusiło do obejrzenia tego serialu. Chciałbym obejrzeć filmy. I świetnie byłoby, gdyby TV Puls, które wyświetla ten serial wyświetliło następne zaczynając od najstarszych(ale może bez TAS). Co do odcinków specjalnych: są dla mnie wystarczające(według mnie kapitalne jak na końcówkę lat 60.) pomimo ze mam mniej niż 15 lat(wolę nie mówić mego dokładnego wieku na internecie), a podobno w tym wieku dużą uwagę zwraca się na efekty specjalne. No cóż, nic mi o tym nie wiadomo i w realu nie znalazłem dowodów, choć gdybym popytał to by się może okazało co kto lubi.

ocenił(a) serial na 10
Gondor3124

To polecam ci obejrzeć filmy z pod znaku star trek ,każdy jeden coś w sobie ma... no i rewelacyjny serial ST: TNG .Fajnie że ten rewelacyjny serial ma tak młodych fanów...Nie wszystkie odcinki są rewelacyjne ale niektóre wręcz wymiatają i do tego spory humor który jest chyba największym atutem załogi Enterprise.
pozdrawiam wszystkich fanów TOS i całego Uniwersum ST

ocenił(a) serial na 9
pawelekxxxx

Jedynym odcinkiem, który mi się nie spodobał(i był to pierwszy odcinek oglądnięty przeze mnie) to "Miri". Artykuł o nim na Memory Alpha:
http://memory-alpha.org/pl/wiki/Miri_%28odcinek%29

ocenił(a) serial na 9
Gondor3124

Dobrze że nie zniechęciło mnie to. Za krótki.

Gondor3124

Też mam 15 lat. Obejrzałam wszystkie odcinki jakie puszczali na TV Puls, filmy i tą najnowszą wersję filmu. Szkoda,że przestali już to emitować... :(