PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31454}

Star Trek

1966 - 1969
7,5 9,0 tys. ocen
7,5 10 1 9038
7,8 5 krytyków
Star Trek
powrót do forum serialu Star Trek

Na kanale Zone Romantica od 3 grudnia 2012 o godzinie 19.00, powtórki na drugi dzień o godzinie 9.00 i 13.00

ocenił(a) serial na 9
matiwww2

To już za niedługo, strasznie chciałem zobaczyć ten serial ale nie wiem od której serii/sezonu zacząć ?

ma6tek

Jak masz kanał Zone Romantica to zacznij od pierwszego serii, a na AXN Sci-Fi leci stacja kosmiczna (7 sezon)i Enterprise (1 sezon)
Na AXN Sci-Fi lecą też filmy Star Trek , były już 1 i 2

ocenił(a) serial na 9
matiwww2

Okej, dzięki. Nie omieszkam nagrać sobie na "N-ce"

ma6tek

nie wiem czego, ale zamiast star treka leci jakaś głupota

ma6tek

kanały im się pomyliły star trek leci na CBS Action godzina ta sama, po prostu na zone romantica są programy z nowego kanału CBS Action, ale leci co innego

matiwww2

a się napaliłem, bo widziałem reklamę, że na zone romantica... : - (

Wizjoner

ja też tak myślałem bo jak na teleman.pl sprawdzałem star treka to było na kanale zone romantica, dlatego przegapiłem pierwszy odcinek, na szczęście godzinę przed drugim odcinkiem , przez przypadek trafiłem na nowy kanał cbs action i tam leciał star trek, ale i tak na zone romantica pisało że leci star tek, a leciało siedem grzechów.

matiwww2

nie wiesz może, czy na C+ ten kanał jest dostępny?

Wizjoner

ja mam cyfrę + kanał 67

Wizjoner

jest jeszcze CBS DRAMA na 105 i CBS REALITY na 107

matiwww2

faktycznie, ale niestety na moim dekoderze (kanały z innymi numerami) nie wyszukuje akurat CBS action- pozostałe są.

użytkownik usunięty
matiwww2

Na CBS Action (Zone Romantica za niedługo zostanie wyłączony).

wiem, ale na początku było na zone romantica, bo jeszcze nie włączyli CBS Action i jeszcze po włączeniu było na pisane, że na zone romantica, to chyba pierwszy ateistyczny serial w końcu ateista to wymyślił na podstawie,że kiedyś będzie 3 wojna światowa, prawdopodobnie miedzy ludźmi religijnymi a resztą świata po której skończy się nietolerancja.

nie wiesz może dlaczego nie kanału CBS Europa