Na kanale Zone Romantica od 3 grudnia 2012 o godzinie 19.00, powtórki na drugi dzień o godzinie 9.00 i 13.00
To już za niedługo, strasznie chciałem zobaczyć ten serial ale nie wiem od której serii/sezonu zacząć ?
Jak masz kanał Zone Romantica to zacznij od pierwszego serii, a na AXN Sci-Fi leci stacja kosmiczna (7 sezon)i Enterprise (1 sezon)
Na AXN Sci-Fi lecą też filmy Star Trek , były już 1 i 2
kanały im się pomyliły star trek leci na CBS Action godzina ta sama, po prostu na zone romantica są programy z nowego kanału CBS Action, ale leci co innego
ja też tak myślałem bo jak na teleman.pl sprawdzałem star treka to było na kanale zone romantica, dlatego przegapiłem pierwszy odcinek, na szczęście godzinę przed drugim odcinkiem , przez przypadek trafiłem na nowy kanał cbs action i tam leciał star trek, ale i tak na zone romantica pisało że leci star tek, a leciało siedem grzechów.
faktycznie, ale niestety na moim dekoderze (kanały z innymi numerami) nie wyszukuje akurat CBS action- pozostałe są.
wiem, ale na początku było na zone romantica, bo jeszcze nie włączyli CBS Action i jeszcze po włączeniu było na pisane, że na zone romantica, to chyba pierwszy ateistyczny serial w końcu ateista to wymyślił na podstawie,że kiedyś będzie 3 wojna światowa, prawdopodobnie miedzy ludźmi religijnymi a resztą świata po której skończy się nietolerancja.