PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866836}
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14237
6,1 9 krytyków
Star Wars: Ahsoka
powrót do forum serialu Star Wars: Ahsoka

Admirał Trawn

ocenił(a) serial na 10

Jeśli nie będzie go grał Mikkelsen, to chyba sobie daruję ten serial. To jest jedyny słuszny wybór. Tylko na niebiesko umalować i gotowy, głos ma, warsztat ma, wygląd też ma odpowiedni. Nad czym się zastanawiać. Póki co Filoni dobrze konwertował postacie z animacji na live-action, oby tym razem też nie zawiódł.

ewej

znajac Disneya to Thrawna zagra John Cena albo Vin Diesel.

ocenił(a) serial na 8
ewej

Nie może być mikkelsen bo grał już gellena erso w łotr 1

ocenił(a) serial na 10
rys_dawid

Jego brat, Lars. On podkładał Trawna w Rebelsach.

ocenił(a) serial na 8
ewej

hmm no to jeśli lars mikkelsen i on podkładał głos w rebels to 1000% tak

ewej

Weźcie się ogarnijcie, nie będzie żadnego Thrawna ani Obi-wana, akcja serialu dzieję się 5 lat po Powrocie Jedi. Anakin/Vader pewnie pojawi się w retrospekcjach.

ewej

no i jest potwierdzone że Mikkelsen go zagra :D swoją drogą filoni i farveau robią teraz najlepsze i jedyne prawdziwe star wars :D

Morgred

mnie cieszy ten wybór aktora na Thrawna . Zbliżający sie serial o Ahsoce będzie odtrutką po disneyowskiej sw trylogii ......

ewej

I na szczęście zagra go Lars :D Chociaż jak pokazywali go na jakimś zdjęciu to trochę słabo wygląda, ale może to naprawią.

ocenił(a) serial na 8
ewej

Mówisz i masz :⁠-⁠D. Jak i TO mi Disney spier...oli to nigdy więcej nie dam się nabrać i nie będę oglądać nic z tego univesum. Wystarczy mi już porażek jak Obi Wan,Han Solo i cała reszta seriali jakie zrobili. No może tylko Andor trochę był z sensem.