PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866836}
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14237
6,1 9 krytyków
Star Wars: Ahsoka
powrót do forum serialu Star Wars: Ahsoka

Jak na razie bardzo dobry

użytkownik usunięty

Serial jest w porządku, przyjemnie się ogląda, kto lubi SF nie będzie zawiedziony. Tylko jedna moja mała wielka uwaga. Filmy SF oglądają również ludzie, którzy czasami oglądają niebo w nocy i wiedzą, że we mgle i mocnych światłach halogenowych mogą co najwyżej zobaczyć gdzie jest księżyc czy słońce. Tak więc w pierwszym odcinku, gdzie nasza kobieta w czerwieni wychodząc w takich warunkach niczego nie zobaczy, ani żadnych gwiazd, ani żadnego statku. Reasumując, oglądam dalej.

użytkownik usunięty

Serial Ahsoka jest zły, nie ma w nim nic fajnego. O wiele bardziej podobał mi się serial Obi-Wan Kenobi, nie był jakiś nie wiadomo jaki super ale nawet mi się podobał, ale serial Ahsoka nie, mimo że główną postać grała jedna z najlepszych aktorek czyli Rosario Dawson.

użytkownik usunięty

Też nie jestem fanem SW, więc najprościej byłoby stwierdzić, że całe SW jest złe. Dla mnie film nie musi "wciskać" w fotel czy "wyciskać" morze łez. Nawet brak logiki czy nawet nadmiar absurdów nie jest przeszkodą by się trochę "rozerwać" przy filmie i odpocząć od realiów tego świata.

użytkownik usunięty

Ale jak coś się komuś nie podoba to to żadna rozrywka