Istne cudo, aż trudno czekać do następnego tygodnia na kolejny odcinek
XDDDD bez przesady. Troche glupotek jest w serialu (w sumie do tego nas przyzwyczaja disney) po za tym na razie srednio. Jedynie 1 scena i walka z droidami mi sie podobala. Reszta to kompletne xD. + Powinna zginac wiadomo kto ale nie bo w disneyu pracuja debile. W prawdziwych Star Warsach miecz w brzuch oznacza smierc.
i te dialogi i aktorstwo i zbieg okoliczności i szczęście głównych bohaterów..
Wyjaśnij mi proszę termin "prawdziwe Star Warsy". Mam nadzieję, że nie masz na myśli choćby Mrocznego Widma i konceptu midichlorianów ;)
Dla mnie Legendy to sa prawdziwe Star Warsy. No sory ale miecz (nie byle jaki a miecz swietlny ktory ma 2800 stopni) w brzuchu oznacza smierc. Ale wsumie Star Warsy Disneya próbują zrobic z widza debila a raczej przyzwyczaic ze takie sa star warsy. Zobaczymy moze dalej bedzie lepiej.
Ciekawy jestem gdzie taki geniusz jak Ty pracuje, skoro Disney to dla Ciebie zdecydowanie za niskie progi, ale gdzie by to nie było to bez wątpienia się marnujesz. Wystarczy przeczytać jedno Twoje zdanie i człowiek od razu zapomina o bożym świecie. Proszę Cię wyślij swoje mistrzowskie szkice do Disneya, póki nie jest za późno ! Jesteś jednym z nielicznych, którzy mogą uratować 'Prawdziwe Star Warsy' :)
po pierwsze nie dostała prosto w brzuch tylko z boku więc już też nie przesadzaj, dwa legendy to nie kanon mimo ze sequali nie szanuje to pewne rzeczy nigdy już do kanonu nie wejdą i musisz się z tym pogodzić, trzy oczekiwałeś fajerwerków po 2 odcinkach z 8 serio, aż tak masz złe nastawienie do serialu czy przeklikujesz ekspozycję w serialu i robi się nudno albo nie oglądnąłeś rebeliantów i nie rozumiesz serialu i jego motywów
Po prostu serial czasami jest bardzo glupii. Ale ludzie tacy jak ty ktorzy na start daja ocene 9 tego nie zrozumia bo lykaja wszystko jak pelikan.
to że go oceniłem na 9 to moja sprawa poza tym mogę ocenę zmienić. Ale okej powiem dlaczego taką ocenę dałem ponieważ dostarcza tego czego oczekiwałem oraz trzyma klimat star wars taki jak był w prequlach i orginalnej trylogii oraz clone wars
Super to jest twoja opinia. Kazdy ma wlasna. Ja oceniam narazie 7/10 bo arcydzielo to nie jest.
ta zabicie lubianej bohaterki w pierwszym odcinku i to tak szybko bardzo mądry pomysł stary xd. nie wiem co ciebie wciąga w star wars (o ile cokolwiek), ale narazie fabuła i pewne elementy które ją posuwają są na dobrym miejscu. Nie wiem czego ty się spodziewałeś po tym serialu ale nie można temu serialowi na ten moment nic zarzucić
Weź przestań już serial jest dość na tą chwilę przewidywalny i nie stoi na poziomie Andora więc przesadzona. Wiem że jesteś fanem ale patrząc obiektywnie oceniłeś ten serial na 9 bo to star wars oraz dlatego, że są postacie z rebels
Nikt nie mówił ze to poziom Andora nikt nawet nie dał w zwiastunach poczuć ze będzie to ten sam klimat tylko wręcz sugerował motywy z rebeliantów czyli coś za co ludzie uwielbiają GW. Przewidywalność to kwestia dyskusyjna pomijając to ze wiemy mniej więcej do czego ma zmierzać serial czyli do pojawiania się thrawna. Nie uważam żeby na ten moment nie spełniał oczekiwań ludzi którzy na serial czekali. 9 dałem teraz późnej może się zmienić ale to moja sprawa. Jeśli spełnia moje oczekiwania pod względem całokształtu to zasługuje na wysokie oceny i wnioskując po recenzjach na różnych portalach mój optymizm udziela się recenzentom i widzom także może ty się zastanów czego oczekujesz xd
Oczekuję dobrego kina. Po 2 dałeś 9 czyli rewelacja więc no. I po 3 sam narzucasz swoją opinie na serial
Oczekiwania jedno rzeczywistość drugie , gdyby wszyscy oceniali na podstawie oczekiwań filmy by miały po średnio oceny 6-3 xd