Jest za mało mężczyzn. Rozumiem zróżnicowanie, że są osoby róznych płci, róznych ras, róznych gatunków i tak dalej, to jest wszystko fajne. Kiedyś podobno w star wars było za dużo mężczyzn, to kobiety zaczęli wsadzać, tylko, że na drugą stronę się to znowu przechyliło, w drugim trailerze to zaczyna wyglądać jak jakieś czarodziejki z księżyca. Są tam też dobre fragmenty np. widok jakiejś floty kosmicznej, fajne miasta, okaże się jak to wyjdzie w całości.
Z dwojga złego chyba już wolę same kobiety ale serial nie odstający poziomem od innych produkcji ,znośną fabułę i mniej dłużyzn jak moim zdaniem w pierwszych dwóch odcinkach :/.
Najgorsze to oglądać coś beż pomysłu z upychaniem kobiet masowo na siłę ale jak wszystko gra to jak dla mnie bez różnicy.
W andorze to dopiero były dłużyzny, mi tutaj akurat te 2 odcinki przeleciały szybko, spodziewałem się że jakieś lesbijskie relacje będą, aż się zdziwiłem że tą rudą do chłopaka ciągnie
Upchaniem kobiet masowo…
Stanowia wiecej niz 50% populacji ale co tam, facet to jedyna sluszna plec co nie? Polecam wrocic do Rebels d*rnie