PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866836}
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 13989
6,0 6 krytyków
Star Wars: Ahsoka
powrót do forum serialu Star Wars: Ahsoka

Po prostu meh

ocenił(a) serial na 6

Po prostu meh, serial zrobiony z myślą o 2 sezonie, mało co jest w pierwszym dużo paplania o niczym i nudy. Strasznie mało konkretów i dużo głupot. Akcja nawet jak jest to często jest po prostu głupia. Statek ahsoki to też wgl rollercoaster, raz może być uszkodzony a raz nie. Sezon po prostu do bólu średni, dosłownie zrobiony z myślą o zrobieniu 2 sezonu. Jakby czuć od samego początku, że tempo jest tak wolne, że na pewno nic konkretnego się w pierwszym sezonie nie wydarzy. Wydawanie odcinka co tydzień też bardzo nie pomaga.
Ogólnie 5 może 6/10 no średnio po prostu. Zbyt wiele głupot i zbyt długi czas oczekiwania na te nudne i dosyć krótkie odcinki.
Rozumiem wiele smaczków itd. no ale szanujmy się, cały serial jest zrobiony po prostu miernie. Sceny akcji, rozmowy i interakcje między bohaterami no to jest strasznie słabe i nie da się tego uratować nawiązaniami. Finałowy odcinek był całkiem spoko ale też czuć jakiś niedosyt. W zasadzie słowo "niedosyt" jest idealnym odzwierciedleniem każdego odcinka i tego całego sezonu jako całości.
Mi się szczerze lepiej oglądało serial o Bobie Fett, lepsza historia i w sumie lepsza akcja a na pewno lepszy podkład muzyczny.
Póki co u mnie ahsoka jest serialem nr. 3 po mando i bobie, za to wyżej od andora i najgorszego serialu chyba ever nie tylko star wars, czyli obi wana. Po prostu zawartość andora jest nadal trochę mała ahsoka w przyszłości jeszcze może zaskoczyć chooociaz patrząc na to jak źle disney robi te seriale mam coraz większe wątpliwości, już nie mówiąc o tym, że nie trzymają się kanonu jeżeli chodzi o beskar, co było widać w jednym z odcinków ahsoki i jej mieczem świetlnym.

ocenił(a) serial na 6
Jan12579

Myślę chcą nie dwóch a trzech sezonów. Sceny walki mi się podobały, ale poza tym słabiutko. Wogóle nie ma rozwoju postaci, trochę poznajemy Sabine i poza tym nic. Ten sezon powstał jako wstępniak do następnych sezonów, a może połączą go z tnnym serialem. Szkoda bo serial powinien być zamkniętą całością a tu jest jedynie rozstawienie "pionków na szachownicy".

ocenił(a) serial na 6
Jan12579

A i zapomniałem dodać dubbing Pazury jako admirała Thrawna masakra.

ocenił(a) serial na 6
darek210

Trochę masakra ale to bardziej że jego głos kojarzymy z komedią a tutaj coś się starał no ale po prostu za dobrze znamy jego głos. Akcja jak dla mnie średnia, odbijanie mieczem świetlnym wygląda jakoś strasznie źle, jakby dosłownie machali bez sensu mieczami a później dodali jakieś tam strzały blasterów i tam walić. Najgłupsza scena była w 7 odc gdy byli otoczeni ale to tam raczej każdy wie o co chodzi.

ocenił(a) serial na 6
Jan12579

Takich scen od 6 odcinka byla mnogosc az do samego finalu,ze glowa mala.Tylko bez dubbingu.