Star Wars: Ahsoka (2023)
Star Wars: Ahsoka: Sezon 1 Star Wars: Ahsoka sezon 1, odcinek 8
odcinek Star Wars: Ahsoka (2023)

Star Wars: Ahsoka | Część ósma: Jedi, wiedźma i władca

Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord 47m
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1078
Star Wars: Ahsoka
powrót do forum s1e8

Widzę, że wielu osobom się ten serial nie spodobał (chociaż średnia ocen jest niezła), ale ja do tego grona nie należę. Wg mnie, pomimo kilku małych potknięć, wszystko tu gra. Dave Filoni nauczył się przez te ostatnie kilka lat porządnie reżyserować produkcje aktorskie i aktualnie chyba żaden twórca tak jak on nie czuje klimatu Gwiezdnych Wojen.
Serial wyszedł bardzo dobrze. Najlepszą częścią byłą według mnie genialna muzyka, która była oryginalna ale też pasowała do świata SW. Dobrzy aktorzy, scenografia, kostiumy, oraz (zaskakująco) efekty specjalne. Ahsoka ma duszę, czego uważam że zabrakło w Księdze Bobby Feta, Obi-Wan Kenobim, oraz ostatnim sezonie Mandaloriana.
Sam finał niezbyt się sprawdza jako zakończenie historii, ale to nie jest jednak problem, ponieważ ta ma być kontynuowana w formie filmu.
Ogólnie, jestem zadowolony i czekam na więcej takich seriali w tym uniwersum.

ocenił(a) serial na 3
kamil12580

Filoni rezyserowal 1szy i 5ty odcinek tylko. Napisal za wszystkie. O ile w rezyserii sobie jako tako radzi (aktorow prowdzic nie umie niestety, to nie bajka...), to pisarsko bardzo slabo , z ogromna iloscia dziur, ktore ty nazywasz malymi potknieciami.
Z ciekawosci, co Ci tu gra? Faubla dziurawa i oczywista, zero odkrywczosci, zero emocji czy strachu ze cos sie glownym bohaterom stanie, przewidywalnie az do bolu.
Czekam az ktos w koncu rozwinie co mu sie tak w tym serialu podobalo.