PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689479}

Star Wars: Rebelianci

Star Wars Rebels
2014 - 2018
7,4 8,2 tys. ocen
7,4 10 1 8236
8,0 5 krytyków
Star Wars: Rebelianci
powrót do forum serialu Star Wars: Rebelianci

Jak spojrzałem na Jarrusa to od razu przypomniał mi się Katarn, jakby ta rozumiem nowa postać, bo nie pamiętam by się wcześniej pojawiła, była kopią Katarna. Ubiór, niebieski miecz świetlny, z początku myślałem, że to serial umiejscowiony gdzieś w okolicach V filmu. Dużo zaczerpnięte też z The Old Republic, agent, Inkwizytor.

ocenił(a) serial na 8
Paoro

też mi się z Kylem skojarzył, trąca Jedi Academy, dobry klimat i wykorzystanie muzyki, dobrze nawiązuje do Wojen Klonów

Paoro

Już po zobaczeniu pierwszych trailerów Star Wars Rebelianci wiedziałem że ten serial ma potencjał ba jest lepszy od serii CW
panowie z lucasa powinni się uczyć od ekipy z Disneya . Dodanie muzyki filmowej ze starej sagi ta otoczka mistyczności wokół Jedi
scena na początku gdy główny protagonista wyczuł jakby obecność mocy lub ta scena gdy po raz pierwszy w walce Kanan używa micze świetlnego tego brakowało w Wojnach Clonów . A co do podobieństw Kanan przypomina bardziej postać z Star Wars Unleashed ten rycerz Jedi
z pierwszej części czas by się zgazdzał wygląd również Jedynie co jest smutne to to ze szturmowcy zastapią teraz miejsce Droidów.

ocenił(a) serial na 7
Paoro

Co za bezsensowny komentarz. Jarrus i Katarn nie mają ze sobą nic wspólnego. No tak, bo niebieski miecz świetlny miał tylko Katarn, nikt więcej.

Akurat agenci i inkwizytorzy nie są odniesieniem do The Old Republic.

ocenił(a) serial na 9
Andeddu

Przede wszystkim stój, bardzo podobny do Katarna.

ocenił(a) serial na 7
Paoro

I z powodu stroju uważasz, że to ,,kopia Katarna"? Super.

ocenił(a) serial na 7
Paoro

w którym miejscu widzisz podobieństwo strojów?

ocenił(a) serial na 2
Paoro

Inkwyzytorzy byli już gdzieś w latach 90. w kanonie SW. W ten sposób wyjaśniono skąd wzięli się różni mroczni jedi pojawiający się po Powrocie Jedi.