PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689479}

Star Wars: Rebelianci

Star Wars Rebels
2014 - 2018
7,4 8,2 tys. ocen
7,4 10 1 8233
8,0 5 krytyków
Star Wars: Rebelianci
powrót do forum serialu Star Wars: Rebelianci

Losy Ashoki

ocenił(a) serial na 7

We wczorajszym finałowym odcinku drugiego sezonu, Ashoka walczy z samym Darthem Vaderem. Jednak nie jest nam dane widzieć finału tego pojedynku. Reżyserzy pozostawili nas z niepewnym zakończeniem. Jak myślicie, czy młoda "Nie-Jedi" (I am no Jedi) przeżyła czy jednak był to jej definitywny koniec?

ocenił(a) serial na 8
sciupi92

Dokładnie w 21:04 ostatniego odcinka widać jakąś postać, która wchodzi do świątyni. Wygląda, jak Ashoka, więc musiała przeżyć. :)

ocenił(a) serial na 7
marcinek_xd

Zdaje się, że jej egzystencja będzie sztucznie przedłużana.

Jak co, to podobna dyskusja jest w poście "Finał 2 sezonu" (założony przez awksom) żeby nie robić tu niepotrzebnego duplikatu:)

pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 8
sciupi92

Teraz będzie za dużo tych postaci :/ Mamy naszą grupkę rebeliantów, w której teraz będzie masa problemów: Kanan jest ślepy i będzie sobie musiał z tym poradzić, co poskutkuje jego większą ostrożnością w działaniu. Ezrze nie będzie się to podobało, co spowoduje jakiś rozłam w drużynie. Ma holokron, więc ma "nauczyciela" który będzie chętny do przekazania mu wiedzy, i oczywiście Maul też będzie miał w tym swój udział. Już coś zdziałał. W finale gdy Kanan poucza Ezrę, że Maul jest zły, że go wykorzystuje itd. ten mu odpowiada: "On we mnie wierzy. Dlaczego Ty nie wierzysz we mnie?". Do tego jest właśnie Maul, czyli jednak wielka niewiadoma, chociaż na pewno będzie chciał trenować Ezrę. Do tego dochodzi Sabine, która ma mieć coś w rodzaju własnego wątku, Hera/Chopper/Zeb/Ahsoka też będą mieć swoje momenty. Więc zaczynam się martwić, że te odcinki mogą być strasznie chaotyczne. Twórcy powiedzieli, że 3 sezon będzie "o tym jak sobie poradzą z wydarzeniami z sezonu 2", ale nie może przecież zabraknąć walki z Imperium ^^