PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689479}

Star Wars: Rebelianci

Star Wars Rebels
2014 - 2018
7,4 8,2 tys. ocen
7,4 10 1 8236
8,0 5 krytyków
Star Wars: Rebelianci
powrót do forum serialu Star Wars: Rebelianci

Rasa Ezry

ocenił(a) serial na 10

Otóż zauważyłem, że Ezra nie ma paznokci, brzmi banalnie ale czy ujęcie bliższe czy dalsze to on nadal ich nie ma...na początku myślałem, że po prostu animatorzy nie postarali się za bardzo ze szczegółami...ale kiedy dostrzegłem, że Kanan takowe posiada to mnie troszkę zaciekawiło. Myślicie, że Ezra może być innej rasy niż człowiek, i różnić może go taka banalna różnica jak np. brak paznokci?;)

19shady96

Ezra po prostu nosi rękawiczki które mają kremowy kolor palców...

ocenił(a) serial na 10
uter7

To też brałem pod uwagę no ale na palcach materiał miałby być cieńszy niż na reszcie dłoni?

19shady96

Tak, bo te rękawiczki są dwucześciowe. Taki sam efekt bedziesz mieć gdy założysz cieniutką rękawiczke taką lekarską z apteki i na nią nałożysz taką rękawiczke bez palców jak uzywają kierowcy rowerowi lub kaskaderzy na BMX

ocenił(a) serial na 10
uter7

ale po co zakładać jedną rękawiczkę na drugą?

19shady96

No ja też tak robiłem żeby mi się spocone łapy sie nie ślizgały po kierownicy (np. na gokartach) lub zeby na paintballu łatwiej było przełączać karabinek np. z pojedynczego na serie, jest wiele zastosowań...

ocenił(a) serial na 7
uter7

http://vignette2.wikia.nocookie.net/starwarsrebels/images/f/f3/Screen_shot_2014- 07-23_at_2.46.17_AM.png/revision/latest?cb=20140723004805