Będzie dzisiaj w nocy lub jutro rano na kinomaniaku - zależy od moderatora jak zatwierdzi... bo ja już wysyłam
Tu znalazłem: http: //cho mikuj. pl/victooor/Seriale/Statek+El+Barco+Sezon+3+ES*2bNapisy
dziękuję bardzo, przez te wszystkie tematy dotyczące tłumaczenia odcinków już się zaczęłam gubić gdzie i który odcinek można pobrać. niestety nie mam możliwości oglądać online, więc tym bardziej wielkie dzięki za pomoc. jeśli jesteś jedną z tych wspaniałych osób, które nie tylko tłumaczą, ale i DZIELĄ się tłumaczeniami odcinków - po stokroć padam do nóżek :*
Nie masz za co dziękować :). Zapisz sobie ten link w ulubionych (tam pojawiają się nowe odcinki - na tym chomiq).
Ja nie tłumaczę tych odcinków... tylko wtapiam napisy do danego odcinka i wrzucam na kino maniaka :), a z tymi nóżkami to przesadziłaś :P
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :)
No właśnie muszę zapisać w ulubionych, bo do tej pory nie mogłam znaleźć na cho miku nowych odcinków, dopiero jak ktoś tutaj wrzucił linka... a wklejanie napisów to bardzo ważna sprawa, nie bądź zbyt skromna/skromny. Naprawdę super, że jest życzliwych grupka osób, która pracuje nad tłumaczeniem El Barco. Również życzę dużo radości i wypoczynku w nadchodzących dniach!