PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6637
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

???

ocenił(a) serial na 10

Czy mozecie mi powiedzieć o tym projekcie Alejandra ???

ocenił(a) serial na 10
marlenka456644

projekt został stworzony jak się potem okazuję przez Burbuje, polegał na określeniu miejsc, gdzie można przeżyć katastrofę akceleratora cząstek, wybrał sześć statków i potem się dowiadujemy o "wybrańcach", którzy mieli przeżyć, wiemy o rosyjskim statku, Estreli Polar, a więc prawdopodobnie gdzieś na świecie są jeszcze cztery takie statki

ocenił(a) serial na 7
Stella119

A to nie było 7 statków?? Popraw mnie jeśli się mylę...

Ellen Page

Mnie też się wydaję, że było 7 statków. Czy Julia przypadkiem nie mówi kapitanowi w którymś z odcinków, że jest jeszcze 6 innych statków oprócz Gwiazdy Polarnej?

nesska24

hmmm...jak juz to chyba tylko 5 co nie? jeden to rosyjski ktory wybuchł i ztego co wiaodmo ludzi wczesniej zabito, a drugi to ten ktorzy płyneli Ci co sie dostali do tego hotelu...wiec chyba 5 zostalo?

nesska24

a no i Gwiazda polarna...wiec chyba faktycznie 4 zostaly:)

ocenił(a) serial na 7
agab1987

Że jak?? Było ich na pewno 7... Gwiazda Polarna, ten rosyjski i 5 pozostałych... Jestem pewna...

ocenił(a) serial na 7
agab1987

http://i39.tinypic.com/2re7ewx.png
To raczej nie było tych statków 5 lecz 7...

Ellen Page

kiedy pisalam 5 to mialam na mysli ze tylo nie odkryto a nie ze tylko 5 jest statkow....wiec Stella119 dobrze napisala...sa jescze 4 statki...nieodkryte

ocenił(a) serial na 7
agab1987

Wybacz, że jeszcze raz spytam... Ja wiem swoje ale dobra... 5 nieodkrytych zostało, a wy mi piszecie, że 4... Jestem przy 5 odcinku 3 sezonu i może nie wszystkie statki widziałam??

ocenił(a) serial na 7
agab1987

Bo wydaje mi się że liczysz Gwiazdę Polarną jako 2... Jakie statki odkryto w takim razie? Gwiazda Polarna, rosyjski i ...??

Ellen Page

no ja 3 naliczylam jako ten statek,ktorym płyneły te osoby ktore byly w tym hotelu...bo chyba kiedy byl slub Julii to ten dziadek mowil Bablowi ze ich zatonal kiedy sie dostali do hotelu co nie? tak mu chyba mowil ze max'a nie bylo na statku?

ocenił(a) serial na 7
agab1987

Aha, to dlatego, bo nie doszłam do tego momentu... Uprzejmie dziękuję, już chyba wszystko sobie wyjaśniliśmy... :))

Ellen Page

nic sie nie dzieje poprostu musisz nadrobic odcinki:) ...6 odcinek był ohoho i moge sie mylic ale tak mi sie cos przypomina ze dziadek rozmawial z Bablem na temat Max'a:)

agab1987

A oni nie mówią przypadkiem o tym, że nie było go ani na Gwieździe Polarnej ani nie jest gościem hotelu? Przecież ten dziadek był razem z wnukiem gościem hotelu i oni byli uwięzieni na 99 piętrze chyba czy jakoś tak i Max podobno też tam był, a dziadek mówi, że go tam wcale nie widział.

nesska24

wiesz co cos takiego bylo cos mi swita...wiec wychodzi na to ze Ci wszyscy z hotelu to tylko z hotelu?

agab1987

Tak mnie się wydaję

nesska24

mozliwe ze ja zle zrozumialam...ponos hotel nie wstal w punkcie gdzie nie narazone bylo na katastrofe...ale cuda sie zdarzaja jak widac:)