PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Widziałam dzisiaj urywek zapowiedzi tego serialu na AXN. Ominęło mnie jednak kiedy ma lecieć. Wie ktoś coś może na ten temat?

zagubiona3112

W niedziele o 15:25 :)

kasiatasior95

Dzięki. :)

kasiatasior95

ale będzie 3 sezon?

paulina_99

Będzie :)

kasiatasior95

a kiedy mniej więcej?

paulina_99

Z tego co wiem to chyba jeszcze w Hiszpanii nie ma, więc u nas to trochę jeszcze potrwa.

kasiatasior95

odcinki można znaleźć na stronie

whitechocolate95

i i t v . i n f o

paulina_99

Podobno 18 X... http://www.antena3.com/series/el-barco/

kasiatasior95

W tą niedzielę ? Sprawdzałam telegazetę dla AXN (wszystkich kanałów) i nigdzie nie było "Statku" , ani w niedzielę, ani w żaden inny dzień ... :c A tak się już cieszyłam. W internecie nie chce mi się oglądać, ale jeśli nie będzie go na żadnym kanale TV to chyba będę musiała się przełamać i szukać w internecie.

Dirty_Birdy_Leto

A jednak sprawdziłam dokładnie i serial faktycznie był na AXN . Oglądałam i zapowiadasię nieźle :)

ocenił(a) serial na 10
zagubiona3112

Szkoda, u nas dopiero 9 odcinek pierwszego sezonu, ale jeżeli ktoś jest zainteresowany, to w internecie można znaleźć z napisami także drugi sezon. Ja polecam, naprawdę warto. Dawno nie oglądałam tak świetnego serialu, zakochałam się w nim od pierwszego odcinka. Po nocach siedziałam, bo się nie mogłam oderwać od oglądania :P A z tego co udało mi się zrozumieć z oficjalnej strony Antena 3, to na przełomie września i października będzie emitowany w Hiszpanii 3 sezon El Barco. Już się nie mogę doczekać ;))

Panela44

Wiem że jest online, sama znalazłam kilka stron z tym serialem. Tylko się zastanawiam czy warto się za to brać. Zaciekawił mnie bo zauważyłam że gra w nim kilku aktorów którzy grali w internacie, a ten niedawno skończyłam oglądać.

ocenił(a) serial na 10
zagubiona3112

Warto warto ;) Ja zaczęłam niedawno internat, ale póki co statek bardziej mi się podobał.

ocenił(a) serial na 4
Panela44

Internat musi się rozkręcić, jest on o wiele lepszy od Statku więc czekaj i oglądaj dalej a pewno nie pożałujesz.

Panela44

zgadzam się z Xemidrą, Internatu nic nie przebije, nadal jest mi smutno, że ten serial się już skończył :(