Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,7 tys. ocen
7,8 10 1 6665
Statek
powrót do forum serialu Statek

Widziałam dzisiaj urywek zapowiedzi tego serialu na AXN. Ominęło mnie jednak kiedy ma lecieć. Wie ktoś coś może na ten temat?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
zagubiona3112

W niedziele o 15:25 :)

kasiatasior95

Dzięki. :)

kasiatasior95

ale będzie 3 sezon?

paulina_99

Będzie :)

kasiatasior95

a kiedy mniej więcej?

paulina_99

Z tego co wiem to chyba jeszcze w Hiszpanii nie ma, więc u nas to trochę jeszcze potrwa.

kasiatasior95

odcinki można znaleźć na stronie

whitechocolate95

i i t v . i n f o

paulina_99

Podobno 18 X... http://www.antena3.com/series/el-barco/

kasiatasior95

W tą niedzielę ? Sprawdzałam telegazetę dla AXN (wszystkich kanałów) i nigdzie nie było "Statku" , ani w niedzielę, ani w żaden inny dzień ... :c A tak się już cieszyłam. W internecie nie chce mi się oglądać, ale jeśli nie będzie go na żadnym kanale TV to chyba będę musiała się przełamać i szukać w internecie.

Dirty_Birdy_Leto

A jednak sprawdziłam dokładnie i serial faktycznie był na AXN . Oglądałam i zapowiadasię nieźle :)

ocenił(a) serial na 10
zagubiona3112

Szkoda, u nas dopiero 9 odcinek pierwszego sezonu, ale jeżeli ktoś jest zainteresowany, to w internecie można znaleźć z napisami także drugi sezon. Ja polecam, naprawdę warto. Dawno nie oglądałam tak świetnego serialu, zakochałam się w nim od pierwszego odcinka. Po nocach siedziałam, bo się nie mogłam oderwać od oglądania :P A z tego co udało mi się zrozumieć z oficjalnej strony Antena 3, to na przełomie września i października będzie emitowany w Hiszpanii 3 sezon El Barco. Już się nie mogę doczekać ;))

Panela44

Wiem że jest online, sama znalazłam kilka stron z tym serialem. Tylko się zastanawiam czy warto się za to brać. Zaciekawił mnie bo zauważyłam że gra w nim kilku aktorów którzy grali w internacie, a ten niedawno skończyłam oglądać.

ocenił(a) serial na 10
zagubiona3112

Warto warto ;) Ja zaczęłam niedawno internat, ale póki co statek bardziej mi się podobał.

ocenił(a) serial na 4
Panela44

Internat musi się rozkręcić, jest on o wiele lepszy od Statku więc czekaj i oglądaj dalej a pewno nie pożałujesz.

Panela44

zgadzam się z Xemidrą, Internatu nic nie przebije, nadal jest mi smutno, że ten serial się już skończył :(