Widziałam dzisiaj urywek zapowiedzi tego serialu na AXN. Ominęło mnie jednak kiedy ma lecieć. Wie ktoś coś może na ten temat?
W tą niedzielę ? Sprawdzałam telegazetę dla AXN (wszystkich kanałów) i nigdzie nie było "Statku" , ani w niedzielę, ani w żaden inny dzień ... :c A tak się już cieszyłam. W internecie nie chce mi się oglądać, ale jeśli nie będzie go na żadnym kanale TV to chyba będę musiała się przełamać i szukać w internecie.
Szkoda, u nas dopiero 9 odcinek pierwszego sezonu, ale jeżeli ktoś jest zainteresowany, to w internecie można znaleźć z napisami także drugi sezon. Ja polecam, naprawdę warto. Dawno nie oglądałam tak świetnego serialu, zakochałam się w nim od pierwszego odcinka. Po nocach siedziałam, bo się nie mogłam oderwać od oglądania :P A z tego co udało mi się zrozumieć z oficjalnej strony Antena 3, to na przełomie września i października będzie emitowany w Hiszpanii 3 sezon El Barco. Już się nie mogę doczekać ;))
Wiem że jest online, sama znalazłam kilka stron z tym serialem. Tylko się zastanawiam czy warto się za to brać. Zaciekawił mnie bo zauważyłam że gra w nim kilku aktorów którzy grali w internacie, a ten niedawno skończyłam oglądać.
Warto warto ;) Ja zaczęłam niedawno internat, ale póki co statek bardziej mi się podobał.
Internat musi się rozkręcić, jest on o wiele lepszy od Statku więc czekaj i oglądaj dalej a pewno nie pożałujesz.