PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Coca cola na statku

ocenił(a) serial na 10

Serial cudowny, ale skąd oni maja tyle coli na statku w małych buteleczkach? Jedzenia
może brakować, cola jest zawsze :P

ocenił(a) serial na 8
kamil_lbn

tez zawsze ciekawi mnie to skąd tyle tej coca coli maja :) ... Ciekawe czy w 3 sezonie zobaczymy jeszcze Ulisesa i Ainhe bardzo lubiłam tą parę ? :D

ocenił(a) serial na 8
karo767

to oni już do końca 2 sezonu nie będą razem? gdzie widzieliście odcinki 11 i dalej? najlepiej z napisami, bo niestety ale hiszpańskiego nie znam, tylko fr;)

ocenił(a) serial na 10
immortelle1

do immortelle1 - odcinki sezonu 2 od 11 w górę można pobrać z chomika ale z bardzo kiepskimi napisami z translatora, trzeba uzbroić sie w cierpliwość - też nie oglądałem jeszcze. A co do coli to Ulisesa i Ainhe mieli świętować coś ważnego poprzez wypicie jednej z ostatnich sztuk cudownego napoju... jak widać sponsor dba o załogę statku :P

ocenił(a) serial na 8
kamil_lbn

z tego co niem więcej zrozumiałam to w 2 sezonie 12 odc Ulisesa napisał list pożegnalny do ojca ze opuszcza statek następnie spotkał Ainhe zaczęli się całować i właśnie nie wiem czy razem uciekli bo w 13 odc już nie grali :) Z Hiszpańskiego nie jestem dobra dlatego się pytam :))

ocenił(a) serial na 10
karo767

Tak. Ulises pożegnał sie z ojcem i chciał sam ruszyć na poszukiwanie lądu:) W pewnym momencie w odcinku Ainhoa mówi, ze na tym stattku oni nie pasują do siebie(jakby złe miejsce i czas) i na koniec odcinka znalazłą się na tym drugim sttatku i powiedziala, ze to wlasnie jest to nowe miejsce gdzie mgą byc razem :) Także odpłyneli sczesliwie i razem :)

ocenił(a) serial na 8
Manahilette

Czyli nie będą już w 3 sezonie ... Szkoda bardzo ich lubiłam :))

ocenił(a) serial na 8
karo767

zobacz do końca moją kogoś na gape i co było na tym zdjęciu co zobaczył Ulises

ocenił(a) serial na 9
morlock31

A ja mam załamke bo najbardziej lubiłam Ainohe i Ulissesa

morlock31

jakos to mi umknelo. wiec maja kogo na gape?? i co zbaczyl ulises??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
karo767

A nie można uprzedzić o SPOILERZE? ;]

ocenił(a) serial na 10
kamil_lbn

coca- coli mają tyle bo w drugim sezonie znaleźli skrzynki z innego statku

ocenił(a) serial na 10
olcia10505

Masz oczywiście racje ale ona im się chyba cudownie rozmnaża "_" nawet w jednym z ostatnich odcinków widziałem coca cola zero a wiec dbają o lnie :P

ocenił(a) serial na 3
kamil_lbn

Naprawdę chciałabym wiedzieć ile producenci coca-coli za to płacą. Tak nachalnej reklamy jeszcze nie widziałam. Oczywiście, że ten napój musi być, każdy bierze na statek ogromny zapas takiego świństwa, które nie gasi pragnienia, zamiast wody, albo soków z witaminą C, a jak go wyczerpie, natychmiast znajduje nowy, wszędzie rozstawia butelki i non stopi to pije. Widać coca-cola jest silniejsza od karaluchów - przetrwa nawet koniec świata. A może po prostu odkryliśmy tajną recepturę coli? Robi się ją z glonów, wody morskiej i rybiego tłuszczu.