Natknął się ktoś może na napisy do "reality show el barco"??
https ://www.youtube. com/watch?v=Dm9O3Xvs2Go
Wiem, że nie pomagam i do tematu nic nie wnoszę ale chciałam tylko podkreślić, że jesteś wspaniały i gdyby było więcej takich ambitnych ludzi w Polsce gospodarka by się podniosła o ile dopuszczono by ich do władzy :))
A czym sobie zasłużyłem, że tak twierdzisz? Przecież nic nie zrobiłem, więc nie wiem o co chodzi :)
Pozdrawiam
hehe... ja nie tłumacze. Wrzuciłem parę odcinków na kinomaniaka i mam kontakt z osobami tłumaczącymi... tylko tyle ;P
Aaaa.... Ale i tak szukasz napisów a to się bardzo chwali... Poświęcasz temu swój czas... To też jest jakiś wysiłek... Ja niestety nie jestem jeszcze na tyle wykształcona aby coś tłumaczyć... Zresztą nie potrafię dobrze mówić po hiszpańsku, jedynie zaczynam się uczyć..
Czy ja czuję cukier : D Żarcik ale nio super, że coś wnosisz a nie tak jak ja: SĘP czekam aż inni coś dadzą : D
no właśnie, jak ja czasem pomyślę, że ci wszyscy ludzie siedzą, tłumaczą, robią korekty, synchronizują, wklejają, udostępniają online i do pobrania, jeszcze wszystkich informują co, gdzie, kiedy i o której będzie do obejrzenia, w jakim formacie, cierpliwie odpowiadają na pytania itp. itd. to aż mi głupio, że tylko siedzę na tyłku i czekam, a komuś się tak chce pracować dla mojej przyjemności... naprawdę jestem wdzięczna wszystkim, dzięki którym mogę oglądać moje ulubione seriale
Ja mam dokładnie tak samo... No ale nie można do końca powiedzieć, że siedzę na dupie... Staram się cennie wykorzystywać swój czas, a resztę na seriale...
Wielki Brat patrzy (nawiązując do tematu reality show)... i lubi uśmiech na Waszych buziach jak oglądacie ulubione seriale hehe
hehe, no nie chodzi mi o siedzenie na pupie tak ogólnie, tylko w kontekście seriali - czekam aż inni odwalą za mnie robotę związaną z napisami itd. :) a swoją drogą jakie jeszcze seriale oglądacie?
Gran Hotel (ale niestety nie ma w necie 2 sezonu... A już obejrzałam i nie mogę się doczekać następnego...), Czerwonego Orła i kiedyś oglądałam Internat... Wspaniały... Zamierzam jeszcze Luna, el misterio de calenda oraz Królową Miecza...
Internat to mój ukochany serial <3 Gran Hotel też oglądałam, ale skończył się 1 sezon i nikt już nie tłumaczy :( Czerwonego Orła sobie ściągnęłam, ale jakoś nie mogę się do niego przekonać - obejrzałam z 15 min. pierwszego odc., przerwałam, bo coś miałam do zrobienia i teraz już się nie mogę zmobilizować do ponownego oglądania. Oglądasz tylko hiszpańskie seriale?
Najczęściej hiszpańskie... One mnie właśnie przekonują, a inne tak jakoś mnie trochę nudzą... A ja się do Orła całkowicie przekonałam i zaczęłam się śmiać z tekstów Satura w 2 sezonie (na pierwszym odcinku)
A propo reality show, to bardzo spodobał mi się ten h ttp: //w ww. you tube. com /watch?v=YMhWqXSho68 (są 3 części - ta jest pierwsza). Występują w nim Blanca (Ainhoa) i Mario (Ulises). Opowiadają właśnie o "El barco". Zabawne i wciągające ;). Nie znając hiszpańskiego, a oglądając z okropnymi, automatycznymi napisami z youtuba bardzo mi się spodobał - ogromnie się uśmiałam (dużo musiałam się domyślać) :P Ale.. Czego się nie robi ;)