Jaki serial będziecie teraz oglądać po El Barco? Ja oglądam Ángel o demonio i jest spoko, jednak nic
nie zastąpi El Barco ...
Znacie może jakieś inne ciekawe hiszpańskie seriale? Poza El Internado i Gran Hotel ;)
Nie wiem czy będę jakikolwiek oglądać, nie mogę się pozbierać po zakończeniu tego serialu. Byłam z nim tak bardzo zżyta :(. Ale jeżeli się zdecyduję, to dopiero za kilka miesięcy (ciągle liczę, że jednak dograją chociaż jeden odcinek, w którym wszystko zostanie wyjaśnione) i będzie to chyba to El Internado.
The River jest na ii tv ;) już dodałam do ulubionych bo wydaje się ciekawy ;)
A co do El Barco to troche za bardzo namieszali, szczególnie z tym trzęsieniem ziemi i dziwi mnie że tak szybko skończyli serial, bo chyba nawet bardziej mi sie podobał niż El Internado a ten miał chyba 8 sezonów... ;/
Bardzo polecam El Internado jest doskonały :D a co do El Barco myślę że jeżeli mieli by zakończyć serial całkiem to niepotrzebne było to trzęsienie ziemi, po prostu by pokazali ślub A i U i wszystko pięknie zakończone ;-) poza tym podtrzymuje moją teze że na str jest od 2011- czyli jakby się miało nie kończyć w 2013 :D