PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Nie będe udawać ... zarejestrowałam sie tutaj tylko dlatego żeby was sie zapytać czy
ulisses sorry nwm jak to sie pisze .. wróci do serialu statek ? bo ja stanełam na tym jak
odszedł i już po prostu dalej nie oglądam taka jestem zła ! dlatego prosze odpowiedzcie
mi czy on dalej wrócił ? a jak tak to w którym odcinku .. zależy mi na szybkiej odpowiedzi

ocenił(a) serial na 10
Pestka1608

Jasne, że wróci :D
Chyba w 2 czy 3 odcinku 3 sezonu ;)

asia5113

ale gdzie ja mam obejrzeć 3 sezon z napisami ? .. bo nigdzie nie moge znaleźć..

ocenił(a) serial na 10
Pestka1608

nie wiem..
bo ja oglądam w oryginale
a.. i jeszcze w 3 sezonie jest pokazana bliska i daleka przeszłość Ulisesa. Jest też Ulises jako dziecko, którego gra młodszy słodki brat Mario Casasa :D

ocenił(a) serial na 9
Pestka1608

nz ii tv . info są odcinki ale tylko pierwszy jest z napisami.. A nie wiem czy na innych stronach i na jakich są przetłumaczone wszystkie odcinki 3 sezonu,.. Ja również oglądam w oryginale ;)

ocenił(a) serial na 10
anusialka94

na ii tv nie ma narazie tłumaczenia 2 odcinka, w tym tygodniu mają koleżanki przetłumaczyc bo bardzo trudno jest znalezc chociazby angielskie napisy ;-) a mam pytanie kim w koncu jest Ulisses? bo bylo pokazane ze rozmawial z Burbuchą zanim wsiedli na statek, tak samo Gamboa wiedzial ze Ulisses cos ukrywa

ocenił(a) serial na 10
lovemessages

lepiej po kolei odkrywać przeszłość Ulisesa niż tak po prostu przeczytać ;d

ocenił(a) serial na 10
asia5113

niby racja, ale ciekawosc zżera :D

lovemessages

lovemassages ... możesz powiedzieć dokładnie czy twoje koleżanki to przetłumaczą ? bo na prawde czekam już bardzo długo .

ocenił(a) serial na 10
Pestka1608

no mowily ze w tym tyg dodadzą, ja tez bardzo dlugo czekam i sie denerwuje ze nie umiem hiszpanskiego :) jak bede wiedziala dokladnie kiedy to dam znać ale postaraja sie jak najszybciej bo tez z tłumaczeniem z internetu probuja :)

lovemessages

No ok ; ) wiesz już jest 5 nowych odcinków a na razie tylko jeden jest przetłumaczony i drugi w drodze ;) podobno ma sie dziać w tym 2 odcinki , widziałam zwiastun ;)

ocenił(a) serial na 10
Pestka1608

Ja ile można czekać na napisy!!! Ja tutaj już nie wytrzymuje czekam i czekam;d

ocenił(a) serial na 10
swagonyou

ja też już czekam niecierpliwie ale rozumiem że trochę ciężko się tłumaczy... więc powodzenia dla osób tłumaczących:)

swagonyou

No dokładnie ! nie rozumiem ile można czekać na napisy .. tu już 5 odcinków jest a nawet drugi nie jest przetłumaczony ... trzeba znaleźć kogoś kto przetlumaczy 4 odcinki .. czyli że wyrówna wszystko i będzie na bieżąco tłumaczył .. kurcze gdyby to było po angielsku .. ja tęsknie na ulisesem i Anioha czy jak to sie pisze... boje sie że jak teraz są szczęśliwi to nagle ZNOWU wszystko popsuje ich plany..

ocenił(a) serial na 10
Pestka1608

Jazu jak ja tęskniłam za nimi bo nie było ich w 2 odcinkach!!! ,ale dobrze że w 2 juz beda<3

ocenił(a) serial na 10
swagonyou

dziewczyny pisały ze koło czwartku dodadzą ale kurde trudno sie tłumaczy z rosyjskiego kiedy ktoś w ogole go nie zna tylko wspolpracuje z internetem i slownikami :D wiadomo ze dlugo juz czekamy ale nie pozostaje nam nic innego jak zamienic sie w cierpliwosc :)

lovemessages

Ej ,... nie ma napisów wiesz może coś więcej.?

swagonyou

ja też tęskniłam za ulisem i Ainhoą ale najgorsze no jest to że na pewno znowu im coś stanie na drodze do szczęścia .. jak ja zobaczyłam że już Ten JUlian czy ten list od ulisesa odrazu odcinek wyłączyłam .. nie oglądałam dalej ale coś mnie podkusiło żeby chociaż ten odcinek obejrzeć do końca i włączyłam i wtedy zobaczyłam ze on jest z Ainhoą ! Kurcze to była dla mnie super wiadomość ... i oglądałam dalej .. ale teraz sie boje że znowu coś sie stanie ... jak jakieś dziewczyny przetłumaczą drugi to ile znowu będzie trzeba czekać na 3 haha ...

ocenił(a) serial na 10
Pestka1608

haha ,ale dobrze wgl że tłumaczą jstem bardzo wdzięczna:)

ocenił(a) serial na 5
swagonyou

A czy są gdzieś napisy hiszpańskie? Wtedy może spróbowałabym przetłumaczyć, bo ze słuchu ciężko się tłumaczy niestety.

Ayashi_2

Nwm wiesz .. ale jak chcesz spróbować przetłumaczyć to moge spróbować ci znaleźć.

swagonyou

no ja też .. ale myśl że trzeba będzie czekać około na pewno 2 - 3 tygodnie na nowy odcinek mnie powala .. haha

ocenił(a) serial na 5
Pestka1608

jeśli udałoby Ci się znaleźć, to fajnie :)

Ayashi_2

Niestety nnie znalazłam.

ocenił(a) serial na 5
Pestka1608

To kiepsko, bo ze słuchu bardzo ciężko przetłumaczyć wszystko. Ale w każdym razie dzięki.

ocenił(a) serial na 10
Ayashi_2

I co z tymi napisami ? Trochę czasu już minęło, a tu ani widu tych napisów ;(

olcian1128

1 i 2 odcinek juz jest z naopsami pl

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

Wiem, wiem. Widziałam :)

Pestka1608

Wracając do tematu Ulisesa, to uwielbiam jego rozmowy z ojcem :D Zobaczycie w kolejnych odcinkach :D

ocenił(a) serial na 10
Honda_74

Ja Go w ogóle uwielbiam :D. Ulissesa jako postać i grającego Go aktora Mario Cassasa :) Najbardziej podobał mi się na początku serialu - jako zadziorny, ciekawski i pewny siebie. Teraz zrobił się taki miękki ;). Zobaczymy co stanie się dalej ;)

ocenił(a) serial na 8
olcian1128

coś w tym jest.. teraz tylko albo jestem szczęśliwy z Ainhoa albo smutny bo się rozstali.... niby dodali wątek z tym eksperymentem ale jak na razie nie widzę zmiany... nie lubię jak własnie z takich zawadiaków z charakterkiem robi się takich mięczaków ... no ale czekam i trzymam kciuki

ocenił(a) serial na 10
effi_2

W jego przypadku to nawet nie mięczak, ale jakoś tak Go wyciszyli. Kiedyś to On dużo mówił, a Ainhoa słuchała. Teraz to ona ciągle nawija, przejmuje inicjatywę, a on czeka na to co Ona zrobi, powie. Albo jest szczęśliwy z Nią, albo zrozpaczony, zapłakany, bo zrobił coś złego i nie są razem. Nie cierpię, kiedy, jak Ty to ujęłaś, z zawadiaków robi się mięczaków ! Mam nadzieję, że powróci Ulisses z pierwszej serii ! Ten jego szyderczy uśmiech... ahhh.... <3 :P