PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6640
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Co myślicie o zdjęciu które Ulises zabrał od Gamboy? Kto tam był?

ocenił(a) serial na 10
brynia03

Też się nad tym zastanawiałam. Myślę, że może on jako jakiś tajniak. Osoba która miała zagrozić załodze. Może po tym jak zakochał się w Blance, zmienił swoje plany, a zdjęcie które go demaskowało wcześniej było ukryte.

ocenił(a) serial na 10
brynia03

A po za tym myślę, że to jednak nie jest syn Juliana, że to wszystko było kłamstwem, aby pozostać na statku.

ocenił(a) serial na 10
dakcia987

Mylisz się ;p
kto jest na tym zdjęciu możecie zobaczyć w 5 odcinku 3 sezonu ;)
Dla waszego dobra nic wam nie zdradze ;d

asia5113

jestes okruuutna!!:P

ocenił(a) serial na 10
agab1987

i dobroduszna w tym samy czasie ;P

asia5113

powiedz tylko jedno....nie pieprza jego roli nie? jest tym dobrym,nie?

ocenił(a) serial na 10
agab1987

oj... nie spiepszą!!
coraz bardziej robi się interesujący... ;D
i dalej jest "tym dobrym" ;P

asia5113

aj que bueno:D

ocenił(a) serial na 10
agab1987

mi sie wydaje ze Ulisses wspolpracowal z Burbuchą zanim ten miał wypadek, bo było na spojlerze po 1 odc 3 sezonu :) a asia5113 zdradz chociaz troche ! :D ale wydaje mi sie ze Ulisses jest synem Juliana bo to by była przesada :D tylko dziwi mnie że skoro Julia i Gamboa znali wczesniej Burbuche a Burbucha znał Ulissesa to powinny sie wszyscy znać :D

lovemessages

Tez tak myśle...ale uważam ze wyszło to nienaturalnie bo nic ni wskazywało ani w 1 ani 2 sezonie ze Gamboa zna Ulissesa, było widać ze dopiero sie poznawali i mysle ze pomysł na to ze Ulisses jest w tym "gronie" pod koniec 2 sezonu i wyszło im to sztywnie...

ocenił(a) serial na 10
agab1987

ale Gamgoa i Ulises na początku tak jakoś 1 albo 2 odcinek 1 sezonu się spodkali i tak na siebie dziwnie spojrzeli i powiedzieli sobie coś jakby się już znali i właśnie dlatego nie wierzyłam na początku ,że ulises jest synem Juliana

Olciaa784

A mnie sie zdawało ze nie przypadli sobie do gustu...pamietasz te sceny gdy Ulisses wchodzil do kajuty Gamboy by cos poszukac na jego temat? potem znalazł te zdjecia i byl zszokowany? Powinien znac tez Barbuhe a tez go nie znał...jestem zdania ze poprostu chcieli rozwinac role Ulisesa bo nie mial juz niz do zaoferowania...

ocenił(a) serial na 10
agab1987

co do Bąbla , to myslę ,że nie chciał wzbudzać podejrzeń , przecież bąbel i tak nic nie pamięta , a mało kto na statku wie o jego przeszłości i to by się wydawało dziwne . Albo poprostu w serialu zrobili tak ,żeby było ciekawiej później ,że na początku nic na to nie wskazuje ,a potem się okazuje ,że jednak wszystko jest możliwe

ocenił(a) serial na 10
Olciaa784

w sęsie ,że ulises nie chciał wzbudzać podejrzeń *

Olciaa784

wiesz watpie by przy 1 sezonie juz mieli okreslona postac Ulissesa ze w trzecim sezonie go ujawnia...raczej jestem zdania ze poprstu pomysł powstał pod koniec drugiego sezonu...juz na pierwszy rzut oka z Gamboą sie nie lubieli ale skoro by byli w jednej druzynie to by ze soba współpracowali po drugie zawsze jak byla jakas akcja czy cos to tylko Julia i Gamboa wiedzieli np. o projecje Alexandra a Ulises nigdy nie wiedzial o co chodzi.
Tak samo w pierwszym odc 3 sezonu wyszło na jak ze pod ich statkiem płynie statek podwodny ktory ich kontroluje...tez pomysł mnie nie przekonuje bo kiedy był odcinek z wodospadem to ten podwodny statek sie ani nie ukazał, ani na niego nie spadli ani sam statek wodny sie nie rozbił...z nudów obejrzalam w tym tugodniu serial drugi raz dlatego mam "swiezą" pamiec i podgld na wszystko:)

ocenił(a) serial na 10
agab1987

Hahaha xd
ale się śmiesznie czyta wasze rozkminy wiedząc co się stanie ;) a właściwie co się stało ;d Więc mogę was zapewnić, że wszystko niesłychanie trzyma się kupy ;d
do Lovemessages:
"mi sie wydaje ze Ulisses wspolpracowal z Burbuchą zanim ten miał wypadek"
współpracowali to nie jest dobre słowo ;p
" tylko dziwi mnie że skoro Julia i Gamboa znali wczesniej Burbuche a Burbucha znał Ulissesa to powinny sie wszyscy znać"
Jak pooglądasz o przestaniesz się dziwić ;d
Nie znali się "wszyscy" ;p

macie racje co do tego, że Ulises jest synem Juliana ;d

asia5113

nie masz za grosz współczucia nie wyjawiając nam nic co wiesz!:P

ocenił(a) serial na 10
asia5113

Ty oglądasz w oryginale? Czy masz może linki do rosyjskich napisów może?

ocenił(a) serial na 10
dakcia987

w oryginale ;D

ocenił(a) serial na 10
asia5113

haha no chociaz tyle :D ale tak czy owak każdy wie ze Bąbel znal sie wczesniej z Ulissesem i że Ulisses nie znalazł się na statku tylko dlatego że jest synem Juliana :D asia5113 zazdroszcze znajomosci hiszpanskiego :(

ocenił(a) serial na 10
lovemessages

a dzięki ;) ale nie masz co zazdrościć ;P Po prostu sama zacznij się uczyć. Polecam ;D

ocenił(a) serial na 10
asia5113

jestem starsznym leniem,kiedys pamietam jak zbuntowanych oglądałam to troche zwrotow podlapalam ale zamiuast probowac sie uczyc minelo pare lat i tak wlasnie jest masakra :D ale teraz ogladalam Internat to niektore slowa mi sie przypomnialy,ale nie na tyle zeby zrozumiec caly odcinek :)

ocenił(a) serial na 9
lovemessages

Może na tym polegało wybieranie "wybrańców"?

ocenił(a) serial na 10
brynia03

dla wszystkich co nie widzieli : D na zdj jest ulises i dulce taka jedna z projektu Alejandria dowieie sie pozniej wszytkiego s ulises na tym zdj byl z nia w luzku. Poszedl do niej tylko i wylacznie po to by dowiedziec sie info o ojcu :-)

ocenił(a) serial na 10
brynia03

Ulises na zdjęciu jest z Dulce. Z tą dziewczyną, którą pogryzły te owady na statku, przybyła z tymi rozbitkami niby z rozbitego statku " Królowej Ameryki ". Ulises jest synem de la Cuadry. A zdjęcie z tą dziewczyną miał dlatego, że poszedł do niej jako dostawca pizzy, żeby dowiedzieć się coś o swoim ojcu, po tym jak Roberto dał mu tą teczkę ze zdjęciem jego ojca i z tymi papierami z projektu.. A Ulises i Gamboa nie znali się dlatego, że Ulises wszedł do tego projektu dopiero przed wejściem na statek :)

ocenił(a) serial na 10
emmallyn

Ja oglądałam 5 odcinek 3 sezonu no i się zastanawiam o co chodzi z tym zdjęciem. Ale jak tu przeczytałam o co chodzi tak naprawdę, więc można wywnioskować że Ulises i Dulce znali się wcześniej przed tym spotkaniem? A Dulce znała ojca Ulisesa? Bo inaczej tego nie mogę zrozumieć. I oglądałam taki filmik i tam było, że Ainhoa się dowiedziała o tym zdjęciu.

ma123

Ulises zwiódł Dulce żeby dowiedzieć się czegoś więcej o projekcie i o swoim ojcu i kiedy przeszukiwał jej rzeczy przyłapała go na tym ,pozniej razem z Philipem pomogła mu dostac sie na statek i Ulises nie mógł mówić nikomu że ją zna , Max podrzucił Ainohoi to zdjęcie i wtedy się dowiedziała i oczywisćie była bardzo zła w dodatku dowiedziała sie o tym w dzień slubu swojego ojca.

ocenił(a) serial na 10
hjhjhj

To Ulises i Dulce znali się wcześniej przed wypłynięciem? A Ainoha wróci do Ulisesa raczej, bo przecież to było dawno z tą Dulce. Przepraszam, że się tak dopytuję ale mnie to bardzo interesuje, bo oglądam z napisami i nie za wiele rozumiem, ale jak będzie z lektorem to oglądnę jeszcze raz 3 sezon.

ocenił(a) serial na 10
ma123

no tak przecież piszemy to ciągle :D Ulisses tam poszedł i udawał, że przywiózł pizze bo wiedział, że ona wie coś o jego ojcu blablabla :D

ocenił(a) serial na 10
emmallyn

.. przyszedł do niej do domu z tą pizzą co nie :P

ocenił(a) serial na 10
emmallyn

Teraz już wszystko wiem :) Dzięki :)

brynia03

to było zdjęcie Ulisesa i Dulce w łóżku :)