Też się nad tym zastanawiałam. Myślę, że może on jako jakiś tajniak. Osoba która miała zagrozić załodze. Może po tym jak zakochał się w Blance, zmienił swoje plany, a zdjęcie które go demaskowało wcześniej było ukryte.
A po za tym myślę, że to jednak nie jest syn Juliana, że to wszystko było kłamstwem, aby pozostać na statku.
Mylisz się ;p
kto jest na tym zdjęciu możecie zobaczyć w 5 odcinku 3 sezonu ;)
Dla waszego dobra nic wam nie zdradze ;d
oj... nie spiepszą!!
coraz bardziej robi się interesujący... ;D
i dalej jest "tym dobrym" ;P
mi sie wydaje ze Ulisses wspolpracowal z Burbuchą zanim ten miał wypadek, bo było na spojlerze po 1 odc 3 sezonu :) a asia5113 zdradz chociaz troche ! :D ale wydaje mi sie ze Ulisses jest synem Juliana bo to by była przesada :D tylko dziwi mnie że skoro Julia i Gamboa znali wczesniej Burbuche a Burbucha znał Ulissesa to powinny sie wszyscy znać :D
Tez tak myśle...ale uważam ze wyszło to nienaturalnie bo nic ni wskazywało ani w 1 ani 2 sezonie ze Gamboa zna Ulissesa, było widać ze dopiero sie poznawali i mysle ze pomysł na to ze Ulisses jest w tym "gronie" pod koniec 2 sezonu i wyszło im to sztywnie...
ale Gamgoa i Ulises na początku tak jakoś 1 albo 2 odcinek 1 sezonu się spodkali i tak na siebie dziwnie spojrzeli i powiedzieli sobie coś jakby się już znali i właśnie dlatego nie wierzyłam na początku ,że ulises jest synem Juliana
A mnie sie zdawało ze nie przypadli sobie do gustu...pamietasz te sceny gdy Ulisses wchodzil do kajuty Gamboy by cos poszukac na jego temat? potem znalazł te zdjecia i byl zszokowany? Powinien znac tez Barbuhe a tez go nie znał...jestem zdania ze poprostu chcieli rozwinac role Ulisesa bo nie mial juz niz do zaoferowania...
co do Bąbla , to myslę ,że nie chciał wzbudzać podejrzeń , przecież bąbel i tak nic nie pamięta , a mało kto na statku wie o jego przeszłości i to by się wydawało dziwne . Albo poprostu w serialu zrobili tak ,żeby było ciekawiej później ,że na początku nic na to nie wskazuje ,a potem się okazuje ,że jednak wszystko jest możliwe
wiesz watpie by przy 1 sezonie juz mieli okreslona postac Ulissesa ze w trzecim sezonie go ujawnia...raczej jestem zdania ze poprstu pomysł powstał pod koniec drugiego sezonu...juz na pierwszy rzut oka z Gamboą sie nie lubieli ale skoro by byli w jednej druzynie to by ze soba współpracowali po drugie zawsze jak byla jakas akcja czy cos to tylko Julia i Gamboa wiedzieli np. o projecje Alexandra a Ulises nigdy nie wiedzial o co chodzi.
Tak samo w pierwszym odc 3 sezonu wyszło na jak ze pod ich statkiem płynie statek podwodny ktory ich kontroluje...tez pomysł mnie nie przekonuje bo kiedy był odcinek z wodospadem to ten podwodny statek sie ani nie ukazał, ani na niego nie spadli ani sam statek wodny sie nie rozbił...z nudów obejrzalam w tym tugodniu serial drugi raz dlatego mam "swiezą" pamiec i podgld na wszystko:)
Hahaha xd
ale się śmiesznie czyta wasze rozkminy wiedząc co się stanie ;) a właściwie co się stało ;d Więc mogę was zapewnić, że wszystko niesłychanie trzyma się kupy ;d
do Lovemessages:
"mi sie wydaje ze Ulisses wspolpracowal z Burbuchą zanim ten miał wypadek"
współpracowali to nie jest dobre słowo ;p
" tylko dziwi mnie że skoro Julia i Gamboa znali wczesniej Burbuche a Burbucha znał Ulissesa to powinny sie wszyscy znać"
Jak pooglądasz o przestaniesz się dziwić ;d
Nie znali się "wszyscy" ;p
macie racje co do tego, że Ulises jest synem Juliana ;d
haha no chociaz tyle :D ale tak czy owak każdy wie ze Bąbel znal sie wczesniej z Ulissesem i że Ulisses nie znalazł się na statku tylko dlatego że jest synem Juliana :D asia5113 zazdroszcze znajomosci hiszpanskiego :(
a dzięki ;) ale nie masz co zazdrościć ;P Po prostu sama zacznij się uczyć. Polecam ;D
jestem starsznym leniem,kiedys pamietam jak zbuntowanych oglądałam to troche zwrotow podlapalam ale zamiuast probowac sie uczyc minelo pare lat i tak wlasnie jest masakra :D ale teraz ogladalam Internat to niektore slowa mi sie przypomnialy,ale nie na tyle zeby zrozumiec caly odcinek :)
dla wszystkich co nie widzieli : D na zdj jest ulises i dulce taka jedna z projektu Alejandria dowieie sie pozniej wszytkiego s ulises na tym zdj byl z nia w luzku. Poszedl do niej tylko i wylacznie po to by dowiedziec sie info o ojcu :-)
Ulises na zdjęciu jest z Dulce. Z tą dziewczyną, którą pogryzły te owady na statku, przybyła z tymi rozbitkami niby z rozbitego statku " Królowej Ameryki ". Ulises jest synem de la Cuadry. A zdjęcie z tą dziewczyną miał dlatego, że poszedł do niej jako dostawca pizzy, żeby dowiedzieć się coś o swoim ojcu, po tym jak Roberto dał mu tą teczkę ze zdjęciem jego ojca i z tymi papierami z projektu.. A Ulises i Gamboa nie znali się dlatego, że Ulises wszedł do tego projektu dopiero przed wejściem na statek :)
Ja oglądałam 5 odcinek 3 sezonu no i się zastanawiam o co chodzi z tym zdjęciem. Ale jak tu przeczytałam o co chodzi tak naprawdę, więc można wywnioskować że Ulises i Dulce znali się wcześniej przed tym spotkaniem? A Dulce znała ojca Ulisesa? Bo inaczej tego nie mogę zrozumieć. I oglądałam taki filmik i tam było, że Ainhoa się dowiedziała o tym zdjęciu.
Ulises zwiódł Dulce żeby dowiedzieć się czegoś więcej o projekcie i o swoim ojcu i kiedy przeszukiwał jej rzeczy przyłapała go na tym ,pozniej razem z Philipem pomogła mu dostac sie na statek i Ulises nie mógł mówić nikomu że ją zna , Max podrzucił Ainohoi to zdjęcie i wtedy się dowiedziała i oczywisćie była bardzo zła w dodatku dowiedziała sie o tym w dzień slubu swojego ojca.
To Ulises i Dulce znali się wcześniej przed wypłynięciem? A Ainoha wróci do Ulisesa raczej, bo przecież to było dawno z tą Dulce. Przepraszam, że się tak dopytuję ale mnie to bardzo interesuje, bo oglądam z napisami i nie za wiele rozumiem, ale jak będzie z lektorem to oglądnę jeszcze raz 3 sezon.
no tak przecież piszemy to ciągle :D Ulisses tam poszedł i udawał, że przywiózł pizze bo wiedział, że ona wie coś o jego ojcu blablabla :D