PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

gloria

ocenił(a) serial na 6

co się stało z Glorią? W trzecim sezonie jak do tej pory jej nie ma...wyrzucili ją za burtę?

ocenił(a) serial na 8
culdesac

Jak na razie to w trzecim sezonie połowy obsady nie pokazują

ocenił(a) serial na 9
culdesac

a kto to Gloria?

ocenił(a) serial na 7
culdesac

Kto to Gloria?? Chodzi o Vilmę, Sol czy Julię??

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

może chodzi o Valerię . bo podobnie brzmi ?

ocenił(a) serial na 7
Olciaa784

Właśnie teraz tak pomyślałam, a Sol pojawia się w 2 odcinku ale do tej pory co oglądam to nie ma ich 3, a Vilma był nawet wspomniana przez Burbuję.....

ocenił(a) serial na 7
Olciaa784

Chwila, chwila.... Julian odliczał głosy osób, których nie ma... Vilma i Julia pewnie są w gabinecie, gdzie odbywa się leczenie i obserwacja dziecka. czy to możliwe, że Vilma urodziła?? :O

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

nie. raczej mi się nie wydaje , bo 3 sezon jest zrobiony tak ,że to jakieś 2 tygodnie od tej kaczki ,co ją wypuścili w 2 sezonie

ocenił(a) serial na 10
Olciaa784

się zaczyna wtedy *

ocenił(a) serial na 7
Olciaa784

Widziałam 2 odcinek i mają wszystkie być (w następnych odcinkach ) była zapowiedź...

Ellen Page

Vilma nie urodziła jeszcze, pojawia się póżniej w odcinkach. Nie było mowy dlaczego nie jest obecna na głosowaniu. Można w domyśle przyjąć, że leżała bo się źle czuła, albo coś w tym stylu. Do porodu ma jeszcze trochę czasu, bo to dopiero 4 miesiąc :)

ocenił(a) serial na 7
Honda_74

To mało.... Dziwne, że jej nie ma, bo wygląda tak jakby siedziała w jednej kajucie z Vilmą i Valerią odcięte od świata..... Valeria nie jest aż tak ważna, bo można to wytłumaczyć tak: Siedzi sobie w pokoju i ją trzeba ochronić, ale Julia nawet gdyby siedziała na obserwacji z Vilmą od czasu do czasu mogłaby wyjść....

ocenił(a) serial na 5
Ellen Page

Julia, Ainoha i reszta pojawia się w 3 odcinku. Tylko Vilmy na razie nie ma. Domyślam się, że to było spowodowane niemożnością obecności podczas kręcenia tych odcinków. Może musiała być w tym czasie na planie innego filmu/serialu.

ocenił(a) serial na 7
Ayashi_2

Ale w serialu to powinni jakoś wytłumaczyć.... A jest gdzieś w sieci przetłumaczony 3 odcinek na Polski???

Ellen Page

Wcale nie muszą tłumaczyć dlaczego nie ma Vilmy przez 3 odcinki. Nie ma po temu żadnego powodu. Pojawi się jak już dotrą do światła ;) Najbardziej mi się podobało jak nagle rozbudowali rolę Sol: musiała dostać w głowę kiedy porywali Juliana i Burbuje, żeby ją ktoś zauważył ;)
Nie ma nadal nigdzie tłumaczenia pozostałych odcinków niestety.

ocenił(a) serial na 7
Honda_74

Mi najbardziej podobało się szkolenie Gamboi....