co się stało z Glorią? W trzecim sezonie jak do tej pory jej nie ma...wyrzucili ją za burtę?
Właśnie teraz tak pomyślałam, a Sol pojawia się w 2 odcinku ale do tej pory co oglądam to nie ma ich 3, a Vilma był nawet wspomniana przez Burbuję.....
Chwila, chwila.... Julian odliczał głosy osób, których nie ma... Vilma i Julia pewnie są w gabinecie, gdzie odbywa się leczenie i obserwacja dziecka. czy to możliwe, że Vilma urodziła?? :O
nie. raczej mi się nie wydaje , bo 3 sezon jest zrobiony tak ,że to jakieś 2 tygodnie od tej kaczki ,co ją wypuścili w 2 sezonie
Widziałam 2 odcinek i mają wszystkie być (w następnych odcinkach ) była zapowiedź...
Vilma nie urodziła jeszcze, pojawia się póżniej w odcinkach. Nie było mowy dlaczego nie jest obecna na głosowaniu. Można w domyśle przyjąć, że leżała bo się źle czuła, albo coś w tym stylu. Do porodu ma jeszcze trochę czasu, bo to dopiero 4 miesiąc :)
To mało.... Dziwne, że jej nie ma, bo wygląda tak jakby siedziała w jednej kajucie z Vilmą i Valerią odcięte od świata..... Valeria nie jest aż tak ważna, bo można to wytłumaczyć tak: Siedzi sobie w pokoju i ją trzeba ochronić, ale Julia nawet gdyby siedziała na obserwacji z Vilmą od czasu do czasu mogłaby wyjść....
Julia, Ainoha i reszta pojawia się w 3 odcinku. Tylko Vilmy na razie nie ma. Domyślam się, że to było spowodowane niemożnością obecności podczas kręcenia tych odcinków. Może musiała być w tym czasie na planie innego filmu/serialu.
Ale w serialu to powinni jakoś wytłumaczyć.... A jest gdzieś w sieci przetłumaczony 3 odcinek na Polski???
Wcale nie muszą tłumaczyć dlaczego nie ma Vilmy przez 3 odcinki. Nie ma po temu żadnego powodu. Pojawi się jak już dotrą do światła ;) Najbardziej mi się podobało jak nagle rozbudowali rolę Sol: musiała dostać w głowę kiedy porywali Juliana i Burbuje, żeby ją ktoś zauważył ;)
Nie ma nadal nigdzie tłumaczenia pozostałych odcinków niestety.