PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6641
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

to jest w końcu ten nowy odcinek czy nie? ;/

ocenił(a) serial na 8
Anita95

niestty jeszcze nie ma tego odcinka :(

właśnie napisałam na twitter do producenta serialu i napisał mi ze nowy odcinek będzie jesienią, więc musimy jeszcze poczekać, przy czym jak wcześniej pytałam o nowy sezon to mi pisał, że we wrześniu więc przypuszczam że pod koniec września już zostanie wyemitowany:)

ana_osw

;(((( a już myślałam, że w końcu obejrzę sobie kolejny odcinek, a tu znowu nie ma..

Anita95

co do tego odcinka (i nowego sezonu ) to nie ma dokładnej jeszcze daty . na forum na stronach Hiszpańskich są komentarze że ma być 11 września o godz 22:30 , a niektórzy także twierdzą że pod koniec września lub na poczatku października.

czarna0201

ja nie wiem co oni w ogóle robią.. ile jeszcze mamy czekac?!;/

Anita95

Pewnie jeszcze sobie poczekamy... A nawet jak już będzie w necie, to nie wiadomo po jakim czasie ktoś doda polskie napisy... :(

ocenił(a) serial na 8
warren2

Uwaga Kochani:) Antena 3 ogłosila, że już wkrótce w ramówce pojawi się nowy sezon El Barco:) http://www.youtube.com/watch?v=TLf-8ushDbg&feature=youtu...

ana_osw

Według hiszpańskiej wikipedii 3 seria ma być emitowana od 15 października więc może się w końcu doczekamy.

ocenił(a) serial na 8
neina87

Świetna wiadomość ;) ale co z pozostałymi odc z 2 sezonu?

Swan94

sezon 2 kończy sie na 14 odcinku ,a kolejne nowe odcinki zaliczać się będą do 3 sezonu

ocenił(a) serial na 8
czarna0201

Ok, dzięki za wyjaśnienie ;)

ocenił(a) serial na 7
czarna0201

Dzięki, że wyjaśniłeś, bo mnie też to bardzo zastanawiało :))