PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=729348}

Strażacy

2015 - 2016
6,5 4,5 tys. ocen
6,5 10 1 4538
Strażacy
powrót do forum serialu Strażacy

Czy będzie 3 seria?

użytkownik usunięty

Wie ktoś może?

użytkownik usunięty

na razie nic nie ma. Ale mam nadzieję że 3 sezon będzie, serial mi trochę zastąpił Kryminalnych. Na prawdę dobry serial wreszcie coś sensownego

użytkownik usunięty

jednak serial trochę w innym stylu,owszem dalej Zakościelny może się wykazać,gra pierwsze skrzypce,choć w tamtym to liderem był starszy Włodarczyk,ale on zaraz za nim.Trochę dziwne że tak mało odcinków większość takich seriali ma serie po 13 tutaj,tylko 10.

użytkownik usunięty

no jest w innym bo bardziej obyczajowy. No Zakościelny na 1 planie jak najbardziej na plus. Co do liczebności odcinków w TVP1 jest trochę inaczej. A co do Kryminalnych to 6 seria też miała 10 odcinków :)

użytkownik usunięty

Nie chodziło mi o porównanie do Kryminalnych bo oni mieli jakieś 100 odcinków,bardziej do tych seriali co mają góra po 3 serie i 13 odcinków.Np Oficer 3 serie po 13 odcinków.Jak zaczyna się pierwsza seria to myślałem że nie będzie 10 a 13 odcinków.

No i po ptokach!!!. Nie będzie 3 sezonu. TVP nie jest zainteresowane kolejnymi odcinkami Strażaków. Oglądalność im spadła i nie zamierzają dalej kontynuować serialu. :(

użytkownik usunięty
blossom_3

a to spoko,zrobili drugą serię praktycznie bez zakończenia,i nie będzie trzeciej.To chyba jeśli jest duża szansa że nie będzie kolejnej powinno się drugą dać z jakimś zakończeniem.Nawet jeśli wątki się zakończy,to spokojnie można trzecią zrobić.

użytkownik usunięty

ostatecznie to decyzja nie zapadła. Ale info mówi że na jesień Strażaków 3 na pewno nie zobaczymy więc nie przymierzają się na razie do kontynuacji. Zapewne czy serial zostanie skasowany czy też nie, dowiemy się pod koniec roku.

użytkownik usunięty

chyba ostatnio było tak że Komisarz Alex brał jeden semestr drugi Strażacy,może jesienią będzie Alex tam chyba mieli w końcu kończyć bo już chyba z 7 serii było,ósma może być ponoć ostatnią,a wiosną Strażacy.

użytkownik usunięty

też tak myślę, chociaż o Komisarzu Alexu ja na razie też cicho. Myślę że teraz przez Euro raczej oficjalne powroty seriali poznamy w sierpniu na konferencji ramówek. Ale wydaje mi się że Komisarz Alex będzie mieć jeszcze jeden sezon.

Jeśli pod koniec roku,to wątpię czy wyrobią się do marca 2017 :(

użytkownik usunięty
blossom_3

pod koniec sezonu bardziej mi chodzi czyli listopad wtedy kiedy się kończą 1 semestry ramówek. Poza tym okres zdjęciowy trwa zawsze ze 2 miesiące nie licząc świąt. A prace nad scenariuszem wcześniej, więc jeśli 3 sezon będzie to prace nad scenariuszem ruszą we wrześniu, a zdjęcia pewno listopad-grudzień-styczeń będą kręcić...

Oby.

użytkownik usunięty
blossom_3

zobaczymy :P a jak nie to nie wiem co ja będę oglądać, bo w telewizji to już same śmieci zostają a dobre programy wypadają... TVN to szykuje jakiś shit pokroju przepisu na życie pod tytułem Na Noże... i po co???

"Przepis na życie "- oglądałam ;) Ale nie zamierzam wciągać się w nowe seriale . Strażacy wystarczą.

użytkownik usunięty
blossom_3

też nie zamierzam :)

użytkownik usunięty
blossom_3

czytałem te info, i pisze że na razie nie pracują nad 3 sezonem. Mowa o jesiennym terminie, ale do wiosny 2017 kawał czasu, o 3 sezonie pewne info będzie gdzieś w okolicach listopada wtedy kiedy pojawiają się pierwsze spekulacje na temat wiosennego sezonu.

użytkownik usunięty
blossom_3

poza tym obserwuję profil Maćka Zakościelnego na Facebooku i na razie nie napisał też że już nie zagra Adama Wojnara, więc decyzja odnośnie ogólnej kasacji nie zapadła. Termin wiosenny dalej wolny dla Strażaków

Tvp ma razie nie ma w planach 3 sezonu :(

blossom_3

Na razie.

użytkownik usunięty
blossom_3

na razie nie :)

Ja to rozumiem tak.W tym roku w ogóle nie planują Strażaków. Pomyślą o tym dopiero w przyszłym roku i serial wyjdzie dopiero na jesień 2017 lub wcale. :(

użytkownik usunięty
blossom_3

raczej nie planują na jesień 2016 a na wiosnę 2017 jest szansa. Zobaczymy

użytkownik usunięty
blossom_3

Maciej teraz będzie ojcem. Więc chyba jednak może nie mieć czasu na rolę w Strażakach. Także chyba może to będzie powód że 3 sezonu jednak nie będzie

Ej no! Ogarnij się. Przecież dziecko kosztuje.Wiadomo,że przybędzie mu nowych obowiązków,ale on chce 3 sezon,bo niemałą kasę na tym chyba zarabia. Gdyby zaciążyła aktorka grająca w serialu, byłoby cienko pod tym względem...swoja drogą Pogratulować mu i jego wybrance, pozazdrościć szczęścia. Życzę im wszystkiego dobrego.Zdrowia dla maleństwa.

użytkownik usunięty
blossom_3

On mówił że chce 3 sezon za nim wyszło że ma dziecko. Nie wiadomo co teraz aktualnie chce. Poza tym na Facebooku na jego fanpage dał wpis że będzie grał w jakimś nowym projekcie zdjęcia są w zakopanym a sam projekt owiany tajemnicą. Premiera ponoć zimą przyszłego roku, więc będzie zajęty. No zobaczymy

Jego dziewczyna jest w zaawansowanej ciąży.Nie wiem który to miesiąc,ale podejrzewam,że 6,7.Widziałam ostatnio zdjęcia bo krążą już po całej sieci, przylukali gościa i teraz pisaki będą o tym gdakać...Zakościelny tuż po zakończeniu drugiego sezonu serialu napisał na fb coś w stylu Widzimy się w trzecim sezonie (mam nadzieję )" Nie pamiętam dokładnie ,ale coś w tym kontekście.Zapewne musiał już wiedzieć wtedy,że zostanie tatą :) Jeśli chodzi o nowy projekt...nie wiem,czy to film,czy serial.Zresztą aktor może brać udział w kilku projektach i nie wnikam już w jego życie prywatne.Jeśli 3 sezon nie powstanie to na pewno z winy Maćka Zakościelnego.Wątpię czy jego życie prywatne ma tu coś do rzeczy.Pozdrawiam.

blossom_3

"Na pewno nie z winy Maćka Zakościelnego" Zjadłam "nie".Sorry:p

użytkownik usunięty
blossom_3

http : // www . pomponik . p l / plotki/news-maciej-zakoscielny-najpierw-dziecko-potem-slub,nId ,2219589

a jednak sprawy zawodowe schodzą na drugi plan :) tak jak myślałem

ps. usuń spację

Ale to tylko plotkarski portal.Bez paniki.