W ostatnim odcinku drugiego sezonu znów pojawia się ten klaun. Ciekawe co i komu zwiastuje. Jak myślicie?
mam 3 spekulacje
1. Zwiastuje to że Adamowi może nie udać się zatrzymać Kamili w Polsce
2. Czarny balon to taki kolor żałoby po wybuchu gazu i śmierci tych ludzi.
3. Takie pożegnanie z serialem może nie wrócić z powodu słabych wyników
oby 3 się nie spełnił, 1 może tak być, jak mnie pamięć nie myli to dała dupy w USA, teraz może być to samo z tym gościem, Adam myślę powinien był pozostać z Magdą, 2 jest najprawdopodobniejsze
też nie chcę by 3 się spełnił ale wyniki oglądalności są słabe trzeba się przygotować...
2 też mi się na razie tak wydaje
To niezły absurd Adam zdradził ją z Magdą nawet o tym nie powiedział,ona zdradzała go z jakimś typem a teraz chwilę po rozstaniu wyjeżdża sobie z kochankiem.
Nie ma pewności,że go zdradziła. Kamila wie o zdradzie Adama. Jeśli o klauna chodzi, irytuje mnie i nie wiem co może oznaczać.
owszem,tak było,ale skoro mają dziecko to musiało być wtedy,więc możliwe że chodziło jej o to jakieś 13 lat temu albo 14,tak mi się wydaje a nie to niedawno.
a może ty masz rację,nie było jednoznacznie powiedziane w stylu Wojnar zdradziłem cię z Magdą a ona ok.
Może być jeszcze tak,że jeśli Kamila poleci do Szwecji, samolot rozbije się i ... może po to był ten balonik.