PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750359}
8,2 315 tys. ocen
8,2 10 1 314763
7,4 83 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

11.

ocenił(a) serial na 8

dlaczego kazdy czepia sie Ryder a nikt nie wspomina o najbardziej denerwujacej roli w obu sezonach tego serialu, ktory pierwsza czescia mnie w ogole nie zachwycil, za to przekonal do siebie drugim sezonem.. Eleven. Milly Bobbie Brown, jej gra aktorska przyprawia mnie o mlodsci, kazdy ruch i wszystko z niej wypada na sile. Problem tkwi chyba w tym, ze chce za bardzo przekonac nas do siebie swoja rzekoma dojrzaloscia, a to duzy blad, bo dojrzalosci aktorskiej w niej nie ma i wszystko jest ugrane na sile, tak jakby sama nie wiedziala, co i jak ma przelazac. Przez nia mam dosc tego serialu, chetnie ogladalabym 3ci sezon bez jej udzialu.

ocenił(a) serial na 8
burgundysofa

Może dlatego nikt nie wspomina, bo większość ma wprost przeciwne zdanie niż ty?
Hmm...nie widzę tam nic na siłę, jak dla mnie aktorka dobrze oddaje emocje swojej bohaterki i jest w tym autentyczna zarówno gdy wpada w rozpacz czy wściekłość jak i gdy jest zagubiona, zdezorientowana.

Irytująca to jak dla mnie jest Nancy i Ruda *postacie głównie, same aktorki ujdą*.

ocenił(a) serial na 10
burgundysofa

you be trippin'

ocenił(a) serial na 8
burgundysofa

Mam bardzo podobne odczucia. Poza głupawą Nancy, w drugim sezonie 11 to najbardziej irytująca postać, a może raczej irytująco odgrywana. Aktorka wiecznie ma skrzywioną minę, jest spięta, nienaturalna, jej postawa ciała zdradza niepewność. Nie podoba mi się także jej stylizacja, ale to już odrębna kwestia. Za bardzo chyba się stara i choć ma grać dziewczynkę o wyjątkowych zdolnościach, według mnie jej mina jest głupawa. O ile w pierwszym sezonie jakoś to się wszystko nieźle kleiło i nawet wydawała się przez tę swoją postawę interesująca, o tyle w drugim jest tego za dużo i męczy.