PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750359}
8,2 315 tys. ocen
8,2 10 1 314798
7,4 83 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

3 sezon Ocena

ocenił(a) serial na 9

Witam mamy 4 lipca i premierę 3 sezonu. Sezon 3 obejrzany od razu całościowo. 3 Sezon znowu wraca z dobrą grą aktorską, rewelacyjną atmosferą, po prostu genialnym odczuciem. Serial polecam każdemu. Uwaga nie trzeba by obejrzeć 3 sezon oglądać poprzednich, lecz to no po prostu wielka strata. Warto zacząć od początku historii. Sezon 3 tak jak 1 otrzymuje 10 Gwiazdek. No i niestety znowu rozpoczynam oczekiwanie na kolejny sezon. A przynajmniej nie wyobrażam sobie by nie powstał.

ocenił(a) serial na 8
Mateusz_Las

Warto zobaczyc dla Never Ending Story:P Ich miny byly Bezcenne:P Łupierzca biegnie za Autem , Ruskie dobijaja sie do drzwi a oni sobie spiewaja:P Miazga!

ocenił(a) serial na 8
Mateusz_Las

w zasadzie dostaliśmy odgrzewany kotlet z kilkoma przyprawami nie koniecznie pasującymi smakiem. Rosjanie i gość udający terminatora mocno przerysowani. Historia niczym nie zaskakuje, a nie dowiedzieliśmy się absolutnie nic o Jedenastce. Ckliwe zakończenie i otwarcie go po napisach na Never Ending Story. Oczekiwałem o wiele więcej.

Mateusz_Las

Siedziałeś 8h pod rząd przed tv ? Nic Ci nie jest ? ;)

ocenił(a) serial na 9
smvtek

Nie, ale ciekawość nowego sezonu zwyciężyła.

ocenił(a) serial na 9
Mateusz_Las

Ja jestem strasznie rozczarowana, jak dla mnie skopali cały sezon. Było kilka fajnych momentów ale ogólnie brakowało mi tego klimatu z poprzednich sezonów, było za wesoło, miałam wrażenie że relacje między bohaterami są jakieś takie niedociągnięte, w ogóle brakowało mi całej ekipy razem. No i samo zakończenie, jedno wielkie rozczarowanie.

Anabell_

Popsuła się chemia między aktorami, chyba się już prywatnie tak nie dogaduja i nie lubią jak to było jako dzieci, teraz każdy to wielka gwiazda przeicież, walka na popularność. A tej Miliie to odbiło, podobnie Finn