PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10074840}

Strefa gangsterów

MobLand
2025 -
8,1 3,0 tys. ocen
8,1 10 1 2956
8,2 4 krytyków
Strefa gangsterów
powrót do forum serialu Strefa gangsterów

Średniaczek

ocenił(a) serial na 6

Dobrze zrobiony, ale historia nijaka, obsada top, ale postacie jałowe.

demaro

dokładnie, odpadłem po 3 odc

ocenił(a) serial na 8
aren_filmweb

Czyli w najlepszym momencie. Wlasnie skończyłem 6 odcinek i wygląda na to, że serial dopiero się rozkręca na dobre

ocenił(a) serial na 3
demaro

Fakt, wydmuszka........

ocenił(a) serial na 9
pawulon_gd

Komentarz "speca", szkoda, że tak *ujowo się zestarzał

ocenił(a) serial na 5
demaro

takie tam można obejrzeć do browara i czipsów jak się lubi brosnana i hardego, raczej guilty pleasure bo fabułą i postacie jałowe na maksa, na ten moment chatgpt chyba umie lepsze scenariusze pisać niż guy ritchie

ocenił(a) serial na 8
acidtrip321

Typie to zaproponuj coś lepszego w brit klimacie na gruncie thriller/kryminał?!Z góry dziękuję

ocenił(a) serial na 8
Tom_Lam

Gangs of London widziales?

marti_no

Gangi londynu dobre szczegolnie 1 sezon nic nie mozna zarzucic,2 sezon nadal efektowny ale juz slabszy pod wzgledem fabuly zas 3 sezon odpadlem po czwartym odcinku bo natezenie glupot wyszlo grotesko,szkoda bardzo...Niedoscignionym moim top to oczywiscie Gomorra.

aronn

Przy Breaking Bad te wszystkie serialiki wypadają jak male kozie bobki, może poza Sopranos i the Wire i Snowfall

ocenił(a) serial na 8
demaro

A mi się dobrze ogląda i czekam na następne odcinki

ocenił(a) serial na 9
marcin_lendzion

Chyba inny serial oglądaliśmy. Brosnan i Mirren na pewno nie grają płaskich postaci.

ocenił(a) serial na 9
demaro

postacie jałowe? Dobre, musiałeś na to wpaść jakoś w pierwszej połowie pierwszego odcinka.

ocenił(a) serial na 8
maagg

otóż to, to co Mirren z Brosnanem serwują na pewno jałowe nie jest. No i Hardy błyszczy jako wierny gangster, a jego dialogi robią furorę na pewnych sieciach społecznościowych.

rebbiyala

Obawiam sie za duzo bedzie przegiec i takiej farsy jak to u tego rezysera norma ale dam mu szanse.Ps A jednak teraz sprawdzilem i on jest odpowiedzialny tylko za dwa odcinki.