Obsada i gra aktorska, zwłaszcza Mirren i Brosnan, miód. W serialu nie ma pozytywnej postaci, wszyscy są źli i próbują się wzajemie wydymać. Jest mrocznie, brutalnie a fabuła mocno wciąga. TOP3 tego roku.
Świetnie grają, ale dla mnie rola Toma Hardy to jest arcydzieło. Obejrzałem pierwsze dwa odcinki i szczęka opada jak gość gra.
"arcydzieło"? haha "Jak gość gra" ? haha bardzo lubię Hardiego ale w tym mini serialu zmienił wyraz twarzy ze dwa razy. Swoją 10* wsadź sobie między... inne oceny
"fabuła mocno wciąga".............. Czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że są tacy ludzie, którzy faktycznie przed obejrzeniem jakiegoś filmu czytają tutaj komentarze?
Powinieneś ich teraz przeprosić za to co napisałeś.
No jestem na razie po 2 odcinkach do rewelacji to mu na razie daleko,dziwi mnie ten ogolny zachwyt tym seialem.
Serial zdecydowanie rozkręca sie z każdym odcinkiem. Nie ma nic odkrywczego ale potrafi wciągnąć na dobre. Final oczywoscie przewidywalny.
O ja je.b.ię... obejrzałem całość i nie sądzę, by to była jakaś Gra o Tron, bo tu jest jedna właściwie rodzina i to totalne żmijowisko z niej jest. Sadyści i szaleńcy absolutnie się anihilują wzajemnie. Obłędny serial. Jakbym miał oglądać odcinek na tydzień, to by mnie chyba coś w oczy pokochało... Gangi Londynu, tyko że bez celu, walka o władzę dla samej władzy. Kapitalny serial. Zaczyna się spokojnie, ale jako całość wypada bezbłędnie.