Strefa gangsterów
powrót do forum 1 sezonu

Hej oglądałem już cały sezon dostępny na viderze z napisami. I czy tylko mnie ostatni odcinek nie usatysfakcjonował ? ta scena kiedy Conrad schodzi po schodach w więzieniu jakby z jakiejś komedii :P ale na poważnie co myślicie o ostatnim odcinku? Widomo że skończyło się tak bo trzeba zostawić furtkę do następnych sezonów. Ale wg mnie mogli troche bardziej namieszać u głównych bohaterów. W zamian za to uśmiercili najstarszego syna który przy całej rodzinie był największą ofermą a przy życiu oczywiście zostawili córke bękarta z pochodzeniem oczywiście które pewnie miało duży wpływ na jej przeżycie bo przecież musi być poprawność polityczna :)

ocenił(a) serial na 7
AbdulObn

Jak sie dostac do owej strony. Wpisuje po raz 20 kod i dalej nie moge wejsc

ocenił(a) serial na 7
AbdulObn

1 komentarz już nieaktualny. Odnosząc się do tego co napisałeś to zgadzam się choć dla mnie nie tylko ostatni odcinek nie dowiózł, ale i duża część serialu. Początek bardzo mocny ciekawy im dalej w las tym coraz gorzej. Mega zmarnowany potencjał moim zdaniem. Na końcu to już w ogóle zamieniło się w jakiś dramat związany z byciem molestowanym/gwałconym