Witam i gorąco zapraszam na moją witrynę o Super Baloo !!!
Jest to jednocześnie pierwsza polska witryna o tym serialu !
www.superbaloo.host.sk . Zapraszam ;-))
Świetna stronka, życzę, aby się dalej rozwijała! :) A może kiedyś doczekamy się powtórki "Super Baloo" w TVP? :)
Mam wielkie pytanie. Skoro zrobiłeś stronkę może się orientujesz.
W połowie lat 90'tych puszczali Baloo w paśmie Walt Disney Przedstawia - zdaje się że to było w sobotnie przedpołudnia - zazwyczaj leciała jakaś animacja a potem film fabularny. Leciały tam między innymi kaczki i potem własnie puścili Baloo. Z tym że no własnie tu jest problem. Pamiętam dość wyraźnie, że pierwsze cztery odcinki to była taka jakby całość (podzielona po prostu na 4 części) i dotyczyła próby odzyskania czegoś w rodzaju czerwonego rubinu. Wtedy też Baloo poznał tego małego (o ile pamiętam). Patrze jednak w twój spis odciinków, czy też na wikipedii - i nie widzę żeby gdziekolwiek były coś podzielone na kilka częsci już nie mówiąc nawet o nazwie odcinków czerwony rubin (lub jakoś podobnie) - a jestem prawie pewien że całą sytuacja mi się nie przyśniła :D
a jednak teraz widze - zdaje sie że chodzi o Plunder and Lightning - dziwne że na jedynce puścili to najpierw... (na bank od tych odcinków zaczęli.
"Plunder and Lightning" było w USA filmem pełnometrażowym i pilotem serialu, ale u nas puścili ten film w postaci dwóch odcinków.
O jak miło :) Dopiero teraz udało mi się znaleźć tą bajkę tylko dzięki temu, że ktoś na necie pytał się co to za bajka w której występował miś Babaloo :D TAAK, nie tylko ja myślałam, że tak nazywał się ten miś i przez jakiś okres czasu nic nie mogłam znaleźć o misiu Babaloo :D Super, może dzięki YT sobie odświeżę misia Baloo. :D