Chyba jeden z najlepszych odcinków, Kara jako "zła" jest na prawdę interesująca, kilka komiksowych odniesień:
https://www.youtube.com/watch?v=BxuqrkTwksY
to fakt, najlepszy odcinek sezonu; ciekawe czy dostanie drugi sezon?
Kara jako ta "niedobra" jak dla mnie fajniejsza była jako sekretarka; jako Supergirl też nie najgorzej aczkolwiek najfajniejszy był jej czarny kostium:) - nie mogła by w nim cały czas występować?
no i Pan Marsjanin się ujawnił - mam nadzieje, że nie będzie siedzieć w tej szklanej dziupli przez kolejne 3 odcinki:P
na minus jak zazwyczaj Cat - czy ona jest kurdwa prezydentem, że wygłasza takie memorandum do narodu, a "głupi" naród ją od razu słucha i ucieka gdzie pieprz rośnie na sam widok Supergirl?
i te spotkania u Cat na tarasie są irytujące:P
ps. Flash chyba jednak nie dał się przekonać na spotkanie z naszą SuperDziewczyną?
Czyżby się wstydził?:P
spoiler
może i dobry ale Superman/Supergirl żyją w świecie równoległym? która to Ziemia w takim razie? we Flashu pokazano dwie a tutaj kolejna ... czyli, że Batman jeszcze w innym świecie funkcjonuje a jak i Batman to i ekipa Gotham? ( to wyjaśnia dlaczego w latach 70/80 mają telefony komórkowe:P ).
ten kto wymyślił tego typu rozwiązanie i ten kto to mu potwierdził powinien podać się w trybie natychmiastowym do dymisji:P
jak dla mnie fatalne rozwiązanie ... czyli w tym universum Justice League nie funkcjonuje/nie powstało? - makabra ...
pojechali po bandzie całkowicie - i komu to było potrzebne?
ciekawe czy we Flash w swoim seriali odniósł się do tego wydarzenia?
Zgadza się zupełnie,lecą po bandzie ostro ale producentem jest CBS jedna z najgorszych mozgopiorących stacji,tak wiec mogło być gorzej
Dla mnie akurat ten odcinek był żenujący, pomysł dobry ale realizacja była fatalna, jedynie może jak przywdziała wdzianko ekipy Astry zaczynało być ciekawie, ale jak zwykle co dobre to trwa krótko tj.minutę, a 40 pozostałych było żenadą, lichym budowaniem napięcia i drętwym aktorstwemlub scenariuszem).