Nie wiem jeszcze czy Flash tez sie konczy ale dobrze ze to koniec Supergirl jak twierdzicie.Te dwie postacie pseudo dobre,to nagorsze jakie dotad pokazano,zadufane w sobie,ze niby tylko one maja racje i tylko one moga bronic wszystkich innych.Ogladam to cos zeby zaliczyc do konca skoro juz zaczelem,no i dlatego ze lubie inne postacie z tych seriali,jak Hanka,Alex,Killer Frost,Vipa.Te Universum DC jest niespojne,Arrow i Legendy jednak sie bardzo roznia,mimo wspolnych odcinkow i je wlasnie duzo bardziej wole,troche mniej poprawnosci i tej .......moralnosci do o....u.O Batwoman,czy Black Lighting nawet sie niewypowiadam bo tego sie nie da ogladac:P
Batwoman mimo tego że główna bohaterka jest less to aż tej poprawności tam tak dużo nie ma w porównaniu co do supergirl , a co do Black Lighting jak komuś przeszkadzają ciemnoskórzy to już inny problem bo z tym less tęz tam nie było tak tragicznie
Nie codzi o sama poprawnosc a wylacznie o nachalnosc tej ideologi,dawniej nie mialem problemu z homo,nawet mialem a nawet mam swoich ulubionych bohaterow gdzie sa i graja homo jak John Barrowman,Wentworth Miller,obaj z Arrowa i Legend i tez Flasha,chodzi mi obecnie o nachalnosc z jaka sie nasila ta ideologia.Black Ligtingh wczesniej by mnie nie ruszyl,nic wczesniej nie mialem do czarnych,wystarczy to co obecnie mowi,powiem tyle,przed era poprawnosci politycznej,mialem wielu czarnoskorych bohaterow a pierwszym z nich byl Darth Wader{Jeames Earl Jons}ktory tylko uzyczyl glosu i tez wielu innych po nim.Dlatego pisze o tym ze ta poprawnosc jesli chodzi o mnie,dziala wrecz odwrotnie do tego co co chca uzyskac,na sile nic nizdzialaja a bedzie tylko gorzej.
rozumiem cię tylko mi chodziło że w tych filmach co wymieniłem nie było tego aż tak dużo i aż tak bardzo nachalnie w porównaniu do Supergirl , oczywiście się z tobą zgadzam i jestem szczęśliwy że Supergirl się w końcu skończyła bo już mi się rzygać chciało tym filmem a finał oglądałem na podglądzie ,a sam serial już oglądałem z sentymentu i tylko po to żeby go zakończyć bo nie lubię zostawiać nie obejrzanych seriali
Jeszcze ogladam Supercos i zanim dojde do konca mam iina przyjemnosc z ogladania tego serialu,cieszy mnie kazdy raz kiedy skopia jej tylek,kazda porazka itp. mimo ze i tak na koncu zrobia z niej na sile bohaterke{rzyg} ale przynajmniej znalazlem sposob zeby dotrwac do konca:P
Pominolem jeden temat,ze moja tak naprawde ulubiona postacia jest Lina Luthor,to babka z klasa,inteligencja,gracja,babka ma to cos,w przeciwienstwie do tego czego co Supercos,naiwonosc,glupote,zadufana w sobie,no i klamstwa bo niby tak lepiej,by niby chroni,znam to z Flasha i z niego taki sam,identyczny debil i to nam chca przekazac jako wzorce,zdecydowanie wole wzorce z Legend i Arrowa.