Supergirl

2015 - 2021
6,4 12 tys. ocen
6,4 10 1 11526
5,6 5 krytyków
Supergirl
powrót do forum serialu Supergirl

Chciałem zapytać z czystej ciekawości czy są wśród nas osoby które z pośród wszystkich seriali CW oglądają np tylko Supergirl ?? Wiem że są tacy którzy ćwiczą tylko Flasha ale np Arrow już nie i odwrotnie ciekaw jestem czy Supergirl też ma swoich widzów na wyłączność. Ja np oglądam wszystkie 3 seriale poza Supergirl wlasnie xD

mordarg

Ja oglądałam Arrow ale było to dość dawno temu i dość szybko przestałam , Flash tylko kilka odcinków a z Supergirl jestem na bieżąco choć po pilocie mialam również zrezygnować. Jednak dałam szanse serialowi i jestem pozytywnie zaskoczona :)

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Zaczęło się od Arrow i tak brnę w te wszyskie seriale - Supergirl, Flash, Arrow. LoT nie oglądam, zamiast tego Marvel Agents of SHIELD - polecam

aneta38200

a ja polecam Wszystkie seriale od Netflixa poczynając od Daredevila. Koleżanko jeśli chodzi o superhero to wszystkie jakie są oglądam poza Gifted i Supergirl. Także będzie to FLash, Arrow, Legends of Tomorrow, Agents of Shield, Daredevil, Luke Cage, jessica Jones, Iron Fist, Defenders, Legion, Inhumans, Agent Carter, Runaways ( zamierzam ) Chyba że masz coś na oku co wykracza poza tą wyliczankę to chętnie posłucham

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Oo dzięki za tą wyliczankę bo np nie wiedziałem nic o tym że lecą Runaways i Inhumans :)

Raister

spoko no problemo :P

mordarg

Z Arrow poleciałam jedynie z pierwszym sezonem, przy Flashu utknęłam przy 3. I teraz pozostała mi jedynie supergirl, którą, o zgrozo, ogląda mi się najprzyjemniej ;)

ocenił(a) serial na 8
mordarg

https://www.youtube.com/watch?v=ucI3IpuM-NQ