To jest naprawdę świetne anime jakie w życiu oglądałem a było ich sporo mam nadzieję że kiedyś stworzą jakąś kontynuację byłoby świetnie :) Daje 10/10 !!
Ja dałem chyba 8/10 :p
Jeśli chcecie dowiedzieć się co było dalej to zapraszam do mangi o tym samym tytule.
Też czytałem wersje papierową. Powiem, że to co pokazano w anime to dopiero początek. Późniejsza fabuła mangi jest o wiele lepsza. Aktualnie seria zawiera bardzo dużo wątków pobocznych, nowych bohaterów i nie jest jeszcze skończona. Od końca wątku w anime minęły 2 lata i bohaterowie trochę się zmienili i mają nowe zajęcia.
Anime dałem 10/10 jest to moje ulubione anime i jestem nim po prostu zachwycony bo anime jest po prostu cudne ! Aktualnie czytam mangę i przy okazji ją tłumaczę na PL a potem wydrukuje xD A no właśnie czy wie ktoś kiedy będzie chapter 155 i 156 i czy to będą ostatnie?
Chapterki są, ale raczej ostatnie nie są. Pojawił nowy wątek: nie będę zdradzał jaki, ale nietypowy dla tego gatunku serii :). Ja czytam po angielsku, więc mi to bez różnicy, ale dobrze, że tłumaczysz tą serie ^^ Może więcej osób się nią zainteresuje :).