Dawno oglądałem te anime, ale pamiętam jak mi się podobało. Chciałbym powiedzieć ze
ten sezon ma 13 odcinków, a nie 28. Obejrzawszy ten sezon oceniłem całkiem inny (także z
2009 roku, a dokładnie ten co się składa z 26 odcinków x5min), ale już sprostowałem
ocenkę.
Po za tym co do tego Anime : mogło by być lepsze gdyby nie te powtarzające się odcinki, ale
zaufajcie że nie jest to taki gniot, którego nie warto tykać. Co niektórym widzom może się
spodobać. Ja dałem ocenę 7/10...
Co nie co poczytałem i wiem o co chodzi z tymi odcinkami... Jako osobny sezon oczywiście, że ma : nie 13 odcinków, a 14... A tak ogólnie to trzeba wplątać drugi sezon w pierwszy co da nam te magiczne 28 epk'ow.... Po za tym (sorrki że tak się wyrażę) co za debil robi pierw pierwszą serię, a potem wsadza w to odcinki z drugiej ?! Szczerze mówiąc obejrzałem pierw 14 odcinków (pierwszy sezon), a potem następne 14 (drugi sezon). Jakby nie mogli zrobić od razu wszystkich 28 epk'ów i w dobrej kolejności, to może w tedy ulpoady byłyby prawidłowe, a nie wychodzi jeden sezon i od razu leci upload... A po kilku latach nagle wychodzi drugi... No to wiadomo że drugi zostanie z uploadowany i to osobno... A w tedy taki szary widz wchodzi na portal i widzi dwa sezony i ogląda, a po czasie się dowiaduje że jeszcze wchodzi tu jakaś kolejność... Oceniłem jak mi się podobało to jako oddzielne serie, ale takiego czegoś bym się nie spodziewał -.- Pozdro!